ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Αιχμές Κιν και «καρφί» από Φέργκιουσον

Αιχμές Κιν και «καρφί» από Φέργκιουσον

8/12/2011

Η τρίτη θέση στον όμιλο ήταν αυτό που άξιζε στη Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ βάσει της απόδοσής της σύμφωνα με τον Ρόι Κιν. Ο πρώην ηγέτης των «κόκκινων διαβόλων» φάνηκε σκληρός με τους παίκτες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, για να πάρει μία απάντηση με «σπόντες» από τον Σκωτσέζο.

«Ο αποκλεισμός αντανακλά την αλήθεια. Αυτό τους άξιζε φέτος. Δεν πέτυχαν αρκετά γκολ και κυρίως δεν κέρδισαν τις Μπενφίκα και Βασιλεία ούτε μία φορά. Όλα είναι πιο εύκολα όταν σκοράρεις. Όλοι λένε για τους νεαρούς της ομάδας. Έπαιξαν τόσο ο Τζόουνς όσο και ο Σμόλινγκ και ο Γιανγκ, αλλά μάλλον πρέπει να το ξαναδούν το θέμα της ποιότητας στην ομάδα. Θέλουν ακόμη δουλειά. Κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος παίκτης ήταν ο Ράιαν Γκιγκς, που είναι λογικό να μην μπορείς να τα περιμένεις όλα από εκείνων σε ηλικία 37 προς 38 χρονών. Η Γιουνάιτεντ πήρε αυτό που της άξιζε», τόνισε ο Ιρλανδός που πλέον το έχει γυρίσει στην προπονητική.

Ο Φέργκιουσον που δεν δέχεται ποτέ κακό λόγο για τους παίκτες του, απάντησε άμεσα, λιτά αλλά στοχευμένα, τονίζοντας: «Είχε την ευκαιρία του να γίνει επίσης προπονητής. Είναι μία δύσκολη δουλειά», με τις σπόντες του για τα προπονητικά κατορθώματα του Κιν και την απόλυσή του από την Ίπσουιτς το Γενάρη του 2011 (κλείνει ένα χρόνο άνεργος) να είναι σαφείς.

www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου