ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Μέλμπεργκ: "Πιστεύω στη νίκη"

Μέλμπεργκ: "Πιστεύω στη νίκη"

Την πίστη του για νίκη στον αγώνα με την Άρσεναλ εξέφρασε ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος τόνισε με νόημα πως γνωρίζει καλά την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.
Ο Σουηδός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA τονίζοντας πως δεν εκπλήσσεται που όλα θα εξαρτηθούν στο τελευταίο παιχνίδι.
"Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την Άρσεναλ και μετά θα κοιτάξουμε τι έγινε στο Ντόρτμουντ. Η Άρσεναλ έχει ήδη περάσει αλλά δε ξέρω αν θα αποδειχθεί καλό για εμάς. Ποιος ξέρεις;

Μπορεί ο Βενγκέρ να βάλει στην ενδεκάδα τους νεότερους παίκτες και να παίξουν ένα εκπληκτικό ματς. Δεν ξέρουμε τι θα κάνουν.

Έχουν μια σπουδαία ομάδα και όποιος κι αν παίξει δεν θα είναι εύκολο για εμάς να κερδίσουμε. Παίζουμε όμως στην έδρα μας και θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι. Πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη.

Ξέρω καλή την Άρσεναλ, γιατί τους μελετήσαμε πολύ πριν από το πρώτο παιχνίδι. Έχουν πολλούς νέους παίκτες αυτή τη σεζόν και μετά το κακό ξεκίνημα, δείχνουν πως βρίσκουν τη φόρμα τους. Δεν ξέρω αν είναι η χειρότερη Άρσεναλ από περασμένα χρόνια. Εξαρτάται και με ποια ομάδα τη συγκρίνουμε.

Έπαιξα στην Αγγλία για αρκετό καιρό και θυμάμαι την ομάδα της Άρσεναλ, όταν τερμάτισε τη σεζόν χωρίς να ηττηθεί. Αυτή η Άρσεναλ ήταν πιθανότατα η κορυφαία.

Εάν τη συγκρίνουμε αυτή την ομάδα με τη τωρινή, σίγουρα είναι χειρότερη. Όπως όμως και εμείς, έτσι κι αυτή βελτιώνονται μέσα στη χρονιά και πιστεύω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι.

Όταν έγινε η κλήρωση είπα πως τα πράγματα είναι δύσκολα. Η Άρσεναλ έμοιαζε με το φαβορί, αλλά σκεφτόμουν πως οι Ντόρτμουντ, Μαρσέιγ και εμείς είμαστε δυνατές ομάδες. Πραγματικά δεν εκπλήσσομαι που όλα θα εξαρτηθούν στο τελευταίο παιχνίδι".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου