ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Η ζωή είναι πάνω απ' όλα

Η ζωή είναι πάνω απ' όλα

Η κατάσταση του φίλου του Ολυμπιακού, Αλέξανδρου, είναι σε καλό δρόμο όμως τα έξοδα της νοσηλείας είναι τεράστια με αποτέλεσμα το κλαμπ της Θύρας 7 στον Πειραιά να κάνει έκκληση για βοήθεια σε κάθε συνάνθρωπο που θέλει να βοηθήσει.
Οι προσευχές όλων μας εισακούστηκαν και τα ξημερώματα του Σαββάτου (02:30 π.μ.), βρέθηκε το συκώτι, για το Αλέξανδρο.
Ειδική πτήση έφυγε για την Κροατία, πήρε το μόσχευμα και στις 07:30 π.μ. ξεκίνησε η μεταμόσχευση, η οποία κράτησε έξι ώρες και ΕΥΤΥΧΩΣ όλα πήγαν καλά. Το μόνο που απομένει πλέον είναι να δεχτεί ο οργανισμός του παιδιού το συκώτι, κάτι που ευχόμαστε ΟΛΟΙ ολόψυχα και να επιστρέψει ΓΕΡΟΣ στο πέταλο της ΘΥΡΑΣ 7 όπου και ανήκει.

Τώρα όμως ξεκινάει ο Γολγοθάς της οικογένειας και εδώ είναι που χρειάζεται όσο τίποτε άλλο η δική μας βοήθεια – στήριξη ,για τον "αδερφό" μας. Το κόστος της μεταμόσχευσης είναι τεράστιο και ακόμα και 10€ από το υστέρημά μας, βοηθούν όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε την κατάσταση.

Οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι, αλλά η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΌΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ! Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : 623/601123-38 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ: GR9101106230000062360112338

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ, ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου