ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Μαζική αποχώρηση στην Τσέλσι

Μαζική αποχώρηση στην Τσέλσι

05/12/2011
Μαζική αποχώρηση στην Τσέλσι
Μπορεί οι Άλεξ και Ανελκά να αποτελούν ουσιαστικά ήδη παρελθόν από την Τσέλσι, αλλά το δίδυμο θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλοι τέσσερις παίκτες. Είτε τον Ιανουάριο, είτε το καλοκαίρι η εξάδα που θα αποχωρήσει από το ρόστερ δείχνει σίγουρη.

Οι Άλεξ και Ανελκά δεν έχουν το δικαίωμα να προπονούνται στο γυμναστήριο της ομάδας, τους έχει αφαιρεθεί η θέση πάρκινγκ από το προπονητήριο και το γήπεδο και έχουν αδειάσει τα ντουλάπια τους στα αποδυτήρια. Το μόνο που απομένει είναι να έρθει ο Γενάρης και να ανοίξει η μεταγραφική περίοδος.

Μαζί τους όμως χαιρετούν άλλοι τέσσερις. Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά δεν έχει υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του και στα 34 του θα αναζητήσει πιθανότατα αλλού ένα μεγάλο συμβόλαιο. Ο Σάλομον Καλού βλέπει και αυτός το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ενώ θα λείψει και έναν τουλάχιστον μήνα στα τέλη Γενάρη με την εθνική του ομάδα.

Προς πώληση έπειτα από εισήγηση του Αντρέ Βίλας Μπόας έχουν τεθεί και οι Ζοσέ Μποσίνγκουα και Πάουλο Φερέιρα με την ομάδα να ζητά λογικές οικονομικές προσφορές για την παραχώρησή τους και τους ατζέντηδες των παικτών να δηλώνουν αισιόδοξοι πως θα τις φέρουν.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου