ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Βενγκέρ: "Θα δώσω ευκαιρίες σε νέους παίκτες"

Βενγκέρ: "Θα δώσω ευκαιρίες σε νέους παίκτες"

Ο Αρσέν Βενγκέρ σε δηλώσεις του τόνισε πως η Άρσεναλ θα επιδιώξει την Τρίτη (6/12) να κερδίσει τον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας, πάντως, πως θα δώσει ευκαιρίες σε ορισμένους νέους παίκτες του.
Ο Γάλλος τεχνικός των "κανονιέρηδων", Αρσέν Βενγκέρ, μίλησε σε αγγλικά Μ.Μ.Ε. για το παιχνίδι της Τρίτης (6/12) κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ο Αλσατός προπονητής επισήμανε πως η Άρσεναλ θα επιδιώξει να νικήσει τους Πειραιώτες, παρά το γεγονός πως το ματς δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους Λονδρέζους, καθώς έχουν ήδη "καπαρώσει" την πρώτη θέση στον όμιλο. Παράλληλα, τόνισε πως στο παιχνίδι θα δώσει ευκαιρίες σε ορισμένους νεαρούς ποδοσφαιριστές του.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό: "Καταρχάς έχουμε ως προτεραιότητα να σεβαστούμε τη διοργάνωση του Champions League, οπότε στόχος μας είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στην Ελλάδα. Δεν έχει σημασία που έχουμε ήδη κατακτήσει την πρώτη θέση.

Στόχος μας είναι η νίκη. Βέβαια, θα παρατάξω μια ομάδα που θα έχει εμπειρία, δίνοντας παράλληλα όμως και την ευκαιρία σε κάποιους νεαρούς παίκτες μου να παίξουν. Το έκανα με την Μάντσεστερ Σίτι στο Λιγκ Καπ και είδατε ότι η ομάδα μπορούσε τη νίκη, οπότε θα το ξανακάνω.

Δεν έχουμε χάσει κανένα μέχρι στιγμής παιχνίδι στο Champions League και πιστεύω ότι ο όμιλός μας ήταν πολύ δύσκολος.

Η Ντόρτμουντ είναι η καλύτερη ομάδα στη Γερμανία αυτή τη στιγμή, ενώ τα παιχνίδια απέναντι σε Ολυμπιακό και Μαρσέιγ δεν ήταν εύκολα. Τόσο οι Έλληνες, όσο και οι Γάλλοι μας δυσκόλεψαν. Όταν βλέπω ότι έπρεπε να περάσουμε και την Ουντινέζε στα πλέι οφ, νιώθω ότι πρέπει να είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι με τον τρόπο που τα έχουμε καταφέρει".

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου