ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

«Τίποτα μεμπτό στο Ζάγκρεμπ»

«Τίποτα μεμπτό στο Ζάγκρεμπ»

8/12/2011 Τίτλους τέλους ρίχνει η UEFA στις υποψίες και τις υποθέσεις περί φιξαρισμένου αποτελέσματος στη νίκη (7-1) της Λιόν επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Οι «λιονέ» προκρίθηκαν στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με τρόπο που σε συνδυασμό με την ήττα (3-0) του Άγιαξ από τη Ρεάλ Μαδρίτης προκάλεσε σάλο αντιδράσεων, ωστόσο, η ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως δεν θα διεξάγει έρευνα.

Η αρμόδια αρχή της UEFA που ασχολείται με τα φαινόμενα παράνομου στοιχηματισμού ενημέρωσε πως δεν παρατηρήθηκε τίποτα το μεμπτό στον τρόπο με τον οποίο η Λιόν έφτασε στο εμφαντικό 7-1 που της έδωσε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση, πράγμα το οποίο εμπιστεύεται απόλυτα και στο οποίο στηρίζεται η Ομοσπονδία.

«Η UEFA έχει πλήρη επίγνωση τη φημολογίας που ξέσπασε αναφορικά με το συγκεκριμένο παιχνίδι και τις κατηγορίες από τον Τύπο. Προτεραιότητά μας είναι η διατήρηση του υψηλού κύρους των διοργανώσεων, όπως είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Βάσει της αναφοράς της BFDS (σ.σ. αρμόδια αρχή της ομοσπονδίας για τα φαινόμενα παράνομου στοιχηματισμού) δεν έχει να υποδείξει τίποτα το μεμπτό στο παιχνίδι του Ζάγκρεμπ» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της UEFA.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου