ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Πάλι στην κλάψα η ΑΕΚ

Πάλι στην κλάψα η ΑΕΚ

4/12/2011
Την παραίτηση του Κύρου Βασσάρα ζήτησε μέσω ανακοίνωσης η ΑΕΚ, η διοίκηση (;;;) της οποίας θεωρεί πως ο Αμπάρκιολης πέρασε τους "κιτρινόμαυρους"... χειρουργείο στον αγώνα με την Κέρκυρα και έκανε λόγο για "εντεταλμένους διαιτητές", χαρακτηρίζοντας παράλληλα τον Αμπάρκιολη "μικρό και "λίγο" για τη Σούπερ Λιγκ.

«ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ... ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ
Ο κύριος Αμπάρκιολης επέστρεψε σήμερα, για να ολοκληρώσει το έργο, που μάλλον νόμιζε πως είχε αφήσει στη μέση από τον περυσινό αγώνα της ομάδας μας με τον Πανσερραϊκό για τη δεύτερη αγωνιστική.
Επέστρεψε για να καταστρέψει μέσα σε μία εβδομάδα ότι έδειχνε πως πήγε να αλλάξει στην ελληνική διαιτησία τη φετινή χρονιά, αλλά μάταια...
Άνθρωποι «μικροί» και «λίγοι» για να σφυρίζουν στη Super League, τοποθετούνται στους πίνακες για να εξετελέσουν και πάλι εντεταλμένες υπηρεσίες, κάποιων... διορισμένων.
Η ΑΕΚ προειδοποιεί αυτούς που σκέφτονται να αρχίσουν ξανά παιχνιδάκια στην πλάτη του κόσμου της και του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο έχουν ήδη βιάσει εδώ και χρόνια με τακτικές άλλων εποχών, ότι συνέχεια δεν θα υπάρξει.
Κύριε Βασσάρα, παραιτηθείτε», ανέφερε η ανακοίνωση.

Καιρό είχαν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο της "Μάρθας Βούρτση" του Ελληνικού ποδοσφαίρου, είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε...
 
www.thrylos.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου