ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

O ALEX WEB RADIO/TV ΛΕΕΙ...AYTO BEBAIA ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ Ε?

  O ALEX WEB RADIO/TV ΛΕΕΙ...AYTO BEBAIA ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ Ε?
5/12/2011

Οπως ηταν φυσικο και επομενο αυτην την φαση δεν την ειδε κανεις ουτε διαιτητης ουτε εποπτης, κανεις δημοσιογραφος αντικειμενικος και μη...ουτε η NOVA ουτε οι παρουσιαστες των αθλητικων της εκπομπων ουτε οι εφημεριδες...τι διαολο? το οφσαιντ του Τζιμπουρ ΟΛΟΙ το ειδαν?
Και κατι ακομα για...τον νεωφοτιστο στην SUPER LEAGUE Παναιτωλικο...νεοφωτιστος-ξε-νεοφωτιστος το ποιημα για πεστε κατω και μην σηκωνεστε για καθυστερηση τις συνεχομενες διαμαρτυριες σε καθε φαση αλλα και την ενσταση μετα το τελος του αγωνα ξερατε να την κανετε...σας δασκαλεψε καλα ο Μπαμπης....τα ξερει καλα βλεπεις απο τα νειατα του οταν επαιζε με αντιπαλο τον Ολυμπιακο...και εκανε και δηλωσεις υπερανω η...προπονητουρα...δεν θελω να μιλησω λεει...δεν φταιει μονο η αποδοση του Ολυμπιακου που χασαμε...αλλα και κατι αλλο που δεν θα πω ..λεει...γιατι μας το εκρυψες ρε Μπαμπη? λες και δεν καταλαβαμε τι ηθελες να πεις...και συ οπως ολα τα συνεταιρακια του βαζελα βλεπεις ...παραγκες οπως εβλεπες και οταν ησουν ποδοσφαιριστης...τωρα θα σε μαθουμε? για να δουμε ρε Μπαμπουκο, θα κανεις ενσταση και σε αλλο αγωνα με αλλη ομαδα στην συνεχεια του πρωταθληματος? με τον βαζελα ας πουμε.....
O Ντολεζάι αποφάσισε να παίξει …βόλεϊ στην κεφαλιά του Μανιάτη και να διώξει με το χέρι μέσα στη μεγάλη περιοχή στο χθεσινό ματς του Θρύλου με τον Παναιτωλικό, αλλά ο Παππάς δεν πήρε …χαμπάρι!
Την φάση όμως «έπιασε» η κάμερα του olympiacos24.gr που βρισκόταν στο ΝΑΟ!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου