ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

SUPER LEAGUE 12η αγωνιστικη-αποτελεσματα-γκολ (videos)

SUPER LEAGUE 12η αγωνιστικη-αποτελεσματα-γκολ (videos)
4/12/2011

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 3-0

Ο ΟΦΗ επικράτησε 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στο Ηράκλειο σε αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική στη Super League. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου πέτυχε όλα τα τέρματά της στο δεύτερο ημίχρονο με τους Sisic, Παπουλή, και Jordi Lopez.

ofi tripoli 3 0 videoΣκόρερ: 50΄ Sisic, 56΄ Παπουλής, 90΄ Jordi Lopez
Συνθέσεις
ΟΦΗ: Carroll, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Bulut (83′ Vando), Veron, Kalajdzic, Sisic (68′ Jorge Lopez), Choumbinho (85′ Jordi Lopez), Παπουλής, Μάντζιος.
Αστέρας Τρίπολης: Jacobo, Τσαμπούρης, Pulido, Bartolini, Formica, Juanito, Alvarez (56′ Juli), Rayos (66′ Μπακασέτας), Martins, Ucerro (36′ Breska), Perrone.



ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 3-0 by cretalive


Ατρόμητος – Εργοτέλης 1-0

Χάρη σε ένα γκολ του Κώστα Μήτρογλου στο 16ο λεπτό, ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Εργοτέλη στο Περιστέρι για την 12η αγωνιστική στη Super League και επέστρεψε στις νίκες μετά τη «βαριά» ήττα από την Ξάνθη στα Πηγάδια.


atromitos ergotelis 1 0 video
Σκόρερ: 16΄ Μήτρολγου
Συνθέσεις
Ατρόμητος: Itandje, Σκόνδρας, Thomas, Zuela, Γιαννούλης, Μπάλλας, Garcia (69′ Σφακιανάκης), Τάτος, Brito (76′ Μπέλιτς), Επστάιν (84′ Μακρής), Μήτρολγου
Εργοτέλης: Καβουσάκης, Wisio, Shashiashvili, Hieblinger, Γιαλούσης, Oliseh (68′ Beto), Junior, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης (83′ Καρέλης), Τζανακάκης (58′ Κατσικοκέρης), Budimir.
Δείτε σε video το γκολ του Μήτρογλου στο Ατρόμητος – Εργοτέλης 1-0


Ατρόμητος Εργοτέλης 1 0 by cretalive

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 2-0
Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στον Παναιτωλικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη 12η αγωνιστική στη Super League και «πάτησε» την κορυφή της βαθμολογίας, αν και έχει δύο παιχνίδια περισσότερα από τον Παναθηναϊκό. Pantelic στο 61΄ με πέναλτι και Djebbour στο 74΄ οι σκόρερ για την ομάδα του Valverde, ενώ στο 61΄ αποβλήθηκε ο Rocha για αυτήν του Τεννέ.
olympiacos panaitolikos 2 0 videoΟι «ερυθρόλευκοι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά τον Blazic, καθώς ήταν «φλύαροι», ενώ διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Dolezaj μέσα στην περιοχή μετά από κεφαλιά του Μανιάτη. Από την άλλη, ο Παναιτωλικός στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο και είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους, όταν στο 26΄ ο Θεοδωρίδης υποχρέωσε τον Megyeri σε εντυπωσιακή επέμβαση. Ο Ολυμπιακός άσκησε πιο έντονη πίεση στο δεύτερο μέρος και απείλησε με Μανιάτη και Φετφατζίδη, πριν κερδίσει πέναλτι στο 60΄. Ο Rocha ανέτρεψε τον Abdoun, ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και ο Pantelic που ανέλαβε την εκτέλεση έκανε το 1-0. Στο 74΄ ο Djebbour έφυγε από θέση οφσάιντ μόνος του απέναντι στον Blazic, ο επόπτης δεν το υπέδειξε και ο Αλγερινός «τελείωσε» το παιχνίδι, γράφοντας το 2-0, το οποίο έφερε τον Ολυμπιακό έστω και προσωρινά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Σκόρερ: 61΄ πεν. Pantelic, 74΄ Djebbour
Κόκκινη: 61΄ Rocha
Συνθέσεις
Ολυμπιακός: Megyeri, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Marcano, Holebas, Μανιάτης, Ποτουρίδης (46΄ Orbaiz), Ibagaza (41΄ Φετφατζίδης), Abdoun, Djebbour (76΄ Monje), Pantelic
Παναιτωλικός: Blazic, Κουτρουμάνος, Edjeguele, Dolezaj, Addy, Μηυρόπουλος, Rocha, Boumale, Θεοδωρίδης (83΄ Παλαιολόγος), Camara (80΄ Μπελεβώνης), Χαριστέας (70΄ Mumin)
Δείτε σε video τα γκολ από το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 2-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-0 by cretalive


Δόξα Δράμας – Ξάνθη 0-2

H Skoda Ξάνθη επικράτησε 2-0 της Δόξας Δράμας στο Καυτανζόγλειο για την 12η αγωνιστική της Super League. Σκόρερ για τους Ακρίτες, ο Μάνταλος στο 21΄ και ο Poy στο 58΄.
doxa xanthi video 0 2
Σκόρερ: 21΄ Μάνταλος, 58΄ Poy
Συνθέσεις
Δόξα: Seremet, Μπριλάκης (66΄ Gabor), Βέρτζος, Τριποτσέρης, Κανακούδης, Abubakari, Lima, Σοϊλέδης (70΄ Πιτσόκος), Wanderdon (60΄ Αγγελούδης), Αραβίδης, Capell
Ξάνθη: Viviani, Μπέρτος, Βάλλας, Κομεσίδης, Edimar, Dani, Μάνταλος (53΄ Darbion), Βασιλακάκης, Βλαχοδήμος (59΄ Marcelinho), Poy (81΄ Φλίσκας), Markovski


Δόξα Δράμας-Ξάνθη 0-2 by cretalive

ΑΕΚ – Κέρκυρα 1-0

Η ΑΕΚ συνέχισε το νικηφόρο σερί της επικρατώντας 1-0 της Κέρκυρας στο ΟΑΚΑ για την 12η αγωνιστική στη Super League. Η Ένωση έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια και σκόραρε με τον Beleck στο 76΄. Τραυματίες αποχώρησαν από το παιχνίδι οι Leonardo και Δέλλας.


aek kerkyra video 1 0
Σκόρερ: 76΄ Beleck
Συνθέσεις
ΑΕΚ: Αραμπαζής, Αργυρίου, Δέλλας (70΄ Μανωλάς), Cala, Καράμπελας, Ρίκκα (63΄ Guerreiro), Γεωργέας, Σιαλμάς, Jose Carlos, Leonardo (70΄ Τσίτας), Beleck
Κέρκυρα: Galinovic, Gustavo, Majstorovic, Wentzel, Κοντοδήμος, Hable (80΄ Τσίγκας), Osman, Αγρίτης, Maznov, Καλαντζής (85΄ Γιάντσης), Ιωάννου (64΄ Γραμμόζης)
Δείτε σε video με το γκολ του Beleck στο ΑΕΚ – Κέρκυρα 1-0

ΑΕΚ-Κέρκυρα: 1-0 (highlights) by Dailymotion_Greece


Άρης – Παναθηναϊκός 3-1 (video)


aris pao 3 1 videoΟ Άρης ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Super League, επικρατώντας 3-1 του Παναθηναϊκού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Σκόρερ για τους Θεσσαλονικείς οι Cesarec (12΄), Dickoh (44΄) και Neto (48΄), ο Boumsong ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 στο 38΄ για το «τριφύλλι».



Σκόρερ: 12΄ Cesarec, 44΄ Dickoh, 48΄ Neto / 38΄ Boumsong
Συνθέσεις
Άρης: Βελλίδης, Παπαστεριανός (81΄ Καπετάνος), Dickoh, Sankare, Michel, Faty, Toja, Γιαννιώτας (46΄ Γιαννιώτας), Umbides, Cesarec, Iacob (62΄ Castillo)
ΠΑΟ: Καπίνο, Βύντρα, Sarriegi, Boumsong, Σπυρόπουλος, Simao, Κατσουράνης, Zeca (71΄ Πετρόπουλος), Quincy (86΄ Μαυρίας), Cleyton (60΄ Rudolf), Leto
Δείτε σε video τα γκολ από το Άρης – ΠΑΟ 3-1


ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 2-2 (video)


giannena paok video 2 2Μετά τη μεγάλη νίκη στο Λονδίνο ο ΠΑΟΚ προσγειώθηκε ανώμαλα στην ελληνική πραγματικότητα και αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν δύο φορές με τον Bakayoko (5΄ και 49΄) για να ισοφαρίσουν σε αμφότερες τις περιπτώσεις οι φιλοξενούμενοι με τον Αθανασιάδη στο 17΄ και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Lazar στο 73΄.



Σκόρερ: 5΄, 49΄ Bakayoko / 17΄ Αθανασιάδης, 73΄ πεν. Lazar
Συνθέσεις
ΠΑΣ: Fegrouche, Πάντος, Buzid, Κώτσιος, Vanderson, Τζημόπουλος, Lila, Σκούφαλης (66΄ Zairi), Becerra (78΄ Κυριάκος), Vila, Bakayoko (88΄ Keita)
ΠΑΟΚ: Kresic, Etto, Cirillo, Μαλεζάς, Σταφυλλίδης, Garcia (70΄ Παπάζογλου), Lazar, Φωτάκης (54΄ Ivic), Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης (70΄ Robert), Αθανασιάδης

ΠΑΣ Γιάννινα- ΠΑΟΚ - 2-2 - (4-12-2011) -Τα γκολ... by scholianos


Λεβαδειακός – Πανιώνιος 0-0 (video)


levadiakos panionios 0 0Σε ένα μέτριο σε γενικές γραμμές παιχνίδι, Λεβαδειακός και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα για την 12η αγωνιστική στη Super League.


Οι Βοιωτοί ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους στο πρώτο ημίχρονο και είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, με κορυφαία το δοκάρι του Favalli στο 19΄, ενώ ο Ζουρούδης στο 28΄ νικήθηκε από τον Ελευθερόπουλο και στο 36΄ αστόχησε για ελάχιστα εκατοστά, απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο δεύτερο μέρος, οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Οι δύο ομάδες έδειξαν να «βολεύονται» με την ισοπαλία και αναλώθηκαν σε μάχες στο χώρο του κέντρου, με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει.
Συνθέσεις
Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Tomas, Λισγάρας, Μελισσάς, Ζησόπουλος (77΄ Viana), Κόρμπος, Favalli, Κοιλιάρας (65΄ Grbic), Ζουρούδης, Βασιλείου (87΄ Μαχαίρας)
Πανιώνιος: Ελευθερόπουλος, Johnsson (24΄ Πετκάκης), Cocalic, Σιόβας, Kvrkvelia, Kumordzi, Σάμαρης, Schembri (71΄ Γουνδουλάκης), Κολοβός (54΄ Αναστασόπουλος), Riera, Kuqi



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου