ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

«Καλά έκανε και έδωσε συγχαρητήρια στην ΚΟΕ»

«Καλά έκανε και έδωσε συγχαρητήρια στην ΚΟΕ»

8/12/2011
«Καλά έκανε και έδωσε συγχαρητήρια στην ΚΟΕ»

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη αναδείχτηκε κορυφαία πολίστρια στον κόσμο για το 2011 και όλοι έσπευσαν να συγχαρούν την αθλήτρια και το σωματείο της, τη Βουλιαγμένη, για αυτή τη διάκριση. Όμως, η συγχαρητήρια επιστολή του ΓΓΑ, Πάνου Μπιτσαξή, δεν αναφέρει πουθενά το όνομα του σωματείου των νοτίων προαστίων, με τις πρώην πρωταθλήτριες Ευρώπης να αναφέρουν ειρωνικά πως σωστά έκανε ο κ. Μπιτσαξής και έστειλε συγχαρητήρια στην ομοσπονδία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«O κ. Μπιτσαξής πολύ σωστά έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στον πρόεδρο της ΚΟΕ για την υψηλή διάκριση της αθλήτριας του σωματείου μας, Αλεξάνδρας Ασημάκη, ως κορυφαία πολίστρια του κόσμου για το 2011.

Η κολυμβητική ομοσπονδία Ελλάδας έχει στηρίξει τις Εθνικές ομάδες του υγρού στίβου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και, φυσικά, τα αποτελέσματα και οι διακρίσεις τους είναι γνωστές και μας έχουν κάνει εθνικά υπερήφανους.

Ξέχασε, όμως, να συγχαρεί και τους "φυσικούς γονείς" της διακεκριμένης Αλεξάνδρας Ασημάκη, που δεν είναι άλλος από τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, το σωματείο όπου η Αλεξάνδρα Ασημάκη ξεκίνησε την αθλητική της καριέρα και συνεχίζει να τιμά, φορώντας το σκουφάκι του ΝΟΒ, το σωματείο που τη στηρίζει να συνεχίζει τον αθλητισμό, να συμμετέχει σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και να είναι μέλος της Εθνικής ομάδας, χωρίς την παραμικρή στήριξη της Πολιτείας σε όλους τους τομείς».

Η συγχαρητήρια επιστολή του ΓΓΑ προς την ΚΟΕ είναι η εξής: «Θερμά συγχαρητήρια στην αθλήτριά μας, Αλεξάνδρα Ασημάκη, που αναδείχθηκε κορυφαία πολίστρια του κόσμου για το 2011 από την παγκόσμια ομοσπονδία.

Η διάκριση αυτή επισφραγίζει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο τη φετινή εξαιρετική πορεία της Αλεξάνδρας, όσο και την καταπληκτική απόδοση όλης της Εθνικής μας ομάδας. Αλεξάνδρα, μας έκανες υπερήφανους».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου