ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Γκαλιάνι: «Συμφωνία με Τέβες»!

Γκαλιάνι: «Συμφωνία με Τέβες»!

7/12/2011
Γκαλιάνι: «Συμφωνία με Τέβες»!

Από επίσημα χείλη πλέον έγινε αναφορά για τη συμφωνία της Μίλαν με τον Κάρλος Τέβες! Ο γενικός διευθυντής των «ροσονέρι», Αντριάνο Γκαλιάνι, δήλωσε πως το μοναδικό που απομένει είναι η συγκατάθεση της Μάντσεστερ Σίτι για να μετακομίσει ο Αργεντινός επιθετικός στο «Σαν Σίρο» τον προσεχή Ιανουάριο!

Τα σενάρια περί της ενδεχόμενης μετακίνησης του «απάτσι» στην Ιταλία «φούντωσαν» το απόγευμα της Τρίτης, με τα ιταλικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για πλήρη συμφωνία της Μίλαν με τον Τέβες αρχικά για απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού και το καλοκαίρι με κανονική μεταγραφή!

Αυτό που έλειπε ήταν κάποια επίσημη τοποθέτηση από άνθρωπο των «ροσονέρι», κάτι που έγινε, με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να επιβεβαιώνει τα ρεπορτάζ! «Μιλήσαμε με τον ατζέντη του Τέβεζ και το πράγμα έγινε ξεκάθαρο. Η Μίλαν έχει συμφωνήσει με τον παίκτη και έχει αποσταλεί στη Μάντσεστερ Σίτι επίσημη πρόταση για δανεισμό και οψιόν αγοράς με συγκεκριμένους όρους» είπε ο γενικός διευθυντής της Μίλαν, που συμπλήρωσε:

«Γιατί να μην το αποδεχτεί η Σίτι; Ο Τέβες δεν παίζει πια για αυτούς, είναι εξαιρετικός και αν προσφέρει όσα θέλουμε και περιμένουμε στην ομάδα μας, τότε θα τον αποκτήσουμε. Είναι απλό. Θέλει και ο ίδιος να έρθει στη Μίλαν. Κατά το ήμισυ, η υπόθεση είναι τελειωμένη. Απομένει η συγκατάθεση της Σίτι»!

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου