ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Ολυμπιακός - Εθνικός 12-2

Ολυμπιακός - Εθνικός 12-2

Ποιο ντέρμπι; Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Εθνικό με 12-2 και παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην Α1 πόλο ανδρών.
Στο ντέρμπι της Δευτέρας (5/3, 19:00) με τη Χίο, που θα διεξαχθεί στο κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά, είναι στραμμένη η προσοχή της ομάδας πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Εθνικό με σκορ 12-2 για την 18η αγωνιστική της Α1.
Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων έδωσε τη δυνατότητα στον προπονητή του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο, να χρησιμοποιήσει για αρκετή ώρα και τους νεαρούς Γαλανόπουλο, Δερβίση, Πρέκα, Καλογεράκο και Αργυρόπουλο, οι οποίοι είχαν πολύ καλή απόδοση.

"Με όλο το σεβασμό στον Εθνικό η αναμέτρηση ήταν μία πολύ καλή προπόνηση και είναι σημαντικό για την ομάδα που έπαιξαν στη ίδια επτάδα και οι πέντε μικροί", τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ο Χριστόδουλος Κολόμβος. Ο διεθνής φουνταριστός του Θρύλου συμπλήρωσε: "Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τη Χίο. Στο μυαλό μας υπάρχει μόνο η νίκη, όπως άλλωστε σε όλους τους αγώνες, καθώς θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Όσο δύσκολο και αν είναι το παιχνίδι, θα κριθεί αποκλειστικά από τη δική μας απόδοση. Με δεδομένη τη στήριξη που θα έχουμε από τους φιλάθλους μας,  αν είμαστε σοβαροί και βγάλουμε στην πισίνα αυτά που έχουμε δουλέψει θα έχουμε το προβάδισμα για τους τρεις βαθμούς της νίκης".

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 3-1, 2-1, 2-0.

Για τον Ολυμπιακό σκόραραν οι Δερβίσης (3), Κολόμβος (2), Φουντούλης (2), Μουρίκης (2), Μπλάνης (1), Πρέκας (1) και Αργυρόπουλος (1).

Τα δύο γκολ του Εθνικού σημείωσαν οι Πετρόχειλος και Αγγελίδης.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου