ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού από το RedPlanet.gr στη νίκη - πρόκριση (88-81) επί της Γαλατάσαραϊ στο ΣΕΦ, στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Top - 16 της Euroleague. Ηγέτης ο Σπανούλης, εξαιρετικό ματς από τους Λο και Πρίντεζη.
Ο Ολυμπιακός πέταξε εκτός συνέχειας της Euroleague την Γαλατάσαραϊ και είναι αυτός που θα συνεχίσει στα προημιτελικά του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας την Σιένα. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν των Τούρκων στο ΣΕΦ (1/3) με σκορ 88-81, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον αρχηγό τους, Βασίλη Σπανούλη (20π., 8ασ., 4κλ.) και άξιους συμπαραστάτες τους Έισι Λο (14π., 2ασ.) και Γιώργο Πρίντεζη (16π., 5ρ.).

Χάινς: Ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι με δύο συνεχόμενα λάθη στην επίθεση, αλλά στη συνέχεια βελτιώθηκε, ειδικά στην άμυνα, βάζοντας και αυτός ένα λιθαράκι για την πρόκριση του Ολυμπιακού. Τέλειωσε το ματς με 9 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 τάπες σε 20 σχεδόν λεπτά που έμεινε στο παρκέ.

Λο: Ο Αμερικανός γκαρντ λες και διάλεξε το ματς για να κάνει την καλύτερη και πιο ώριμη εμφάνιση του με τα ερυθρόλευκα. Άξιος συμπαραστάτης του Σπανούλη στην περιφέρεια, έτρεξε στον αιφνιδιασμό, κέρδισε φάουλ και πέτυχε 14 πολύτιμους πόντους κόντρα στην Γαλατά. Στην τριάδα των κορυφαίων μαζί με τον αρχηγό και τον "Πριντ".

Άντιτς: Κακός στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, "ζωήρεψε" στο τελευταίο και πιο κρίσιμο διάστημα του αγώνα, όταν και πέτυχε 6 από τους 8 συνολικά πόντους του στο παιχνίδι. Κατέβασε και 6 "σκουπίδια". Βοήθησε στο τέλος, ωστόσο θα πρέπει ενόψει Σιένα να ανεβάσει την απόδοση του.
 
Σπανούλης: Ο ηγέτης του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση και ο άνθρωπος που έδειξε στους συμπαίκτες του τον δρόμο προς την πρόκριση. Αρχηγός με τα όλα του, δείχνει να "ζεσταίνεται" όσο προχωράει η σεζόν. Τέλειωσε το ματς με 20 πόντους, 8 ασίστ, 3 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα και 1 τάπα στα 31:24 (27rkg) που έμεινε στο παρκέ. Μοναδική παραφωνία, όχι τα 3 λάθη του αλλά η 1/4 βολές.

Ντόρσεϊ: Εξαιρετικός στην άμυνα (3 κοψίματα), βοήθησε στα ριμπάουντ (5), ήταν εύστοχος (8π., 4/4 δίποντα, 1ασ.) στην επίθεση, αλλά υπέπεσε και σε 4 λάθη. Η συνολική του εικόνα ήταν καλή και έχει μερίδιο στην επιτυχία της ομάδας του.

Κέσελ: Έμεινε άποντος στα 14 λεπτά που αγωνίστηκε, χωρίς ωστόσο να πάρει κάποια προσπάθεια. Στην άμυνα είχε θετική παρουσία με 3 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.

Πελεκάνος: Χρησιμοποιήθηκε μόλις 54''...

Παπαδόπουλος: Μπήκε στο παιχνίδι με συγκεκριμένες οδηγίες, πάλεψε με τους ψηλούς της Γαλατά (3π., 1ασ.), αλλά τα αργά του πόδια τον πρόδωσαν στην άμυνα και χρεώθηκε με 4 φάουλ μόλις σε 6 λεπτά συμμετοχής, με αποτέλεσμα να τον αποσύρει ο Ίβκοβιτς από το ματς.

Πρίντεζης: Ο τρίτος σωματοφύλακας του Θρύλου στο ματς (21rkg) με τους Τούρκους. Με 16 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 25 λεπτά, συνυπέγραψε μαζί με τους Σπανούλη και Λο την μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στα προημιτελικά της Euroleague. Ο Γιώργος διανύει μακράν την παραγωγικότερη σεζόν με την ομάδα της καρδιάς του και το απέδειξε και απέναντι στην Γαλατά. Εξαιρετικός.

Παπανικολάου: Τα νούμερα του δεν είναι εντυπωσιακά (3π., 2ρ., 2ασ.), ενώ και η συνολική του παρουσία στο ματς δεν ήταν ανάλογη προηγούμενων αγώνων. Προσπάθησε, έβγαλε ενέργεια και βοήθησε στην άμυνα, ωστόσο ο Ολυμπιακός θα περιμένει περισσότερα από εκείνον στη σειρά με την Σιένα.

Μάντζαρης: Πίεσε πολύ στην άμυνα, κυνήγησε τους αντίπαλους περιφερειακούς και είχε ένα εύστοχο σουτ τριών πόντων στην επίθεση. Το πάλεψε στο ματς, χωρίς όμως να πετύχει κάτι ιδιαίτερο.

Σλούκας: Με τον Λο σε καλή βραδιά επιθετικά, ο Κώστας δεν χρειάστηκε να πάρει πολλές προσπάθειες στην επίθεση. Είχε καλή παρουσία στα 16 λεπτά που αγωνίστηκε και τέλειωσε την αναμέτρηση με 4 πόντους, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου