ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Μάντζιος και Ταυλαρίδης στην αποστολή του ΟΦΗ

Μάντζιος και Ταυλαρίδης στην αποστολή του ΟΦΗ

Κανονικά στην αποστολή του ΟΦΗ βρέθηκαν οι Βαγγέλης Μάντζιος και Στάθης Ταυλαρίδης για την Κυριακάτικη (4/3) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο "Γεντί Κουλέ". Ο πρώτος δεν αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, ενώ το θέμα που δημιουργήθηκε με τον δεύτερο θεωρείται λήξαν.
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ για την αναμέτρηση της Κυριακής (4/3) με τον Ολυμπιακό, με την προπόνηση του Σαββάτου (3/3), όπου ο Νίκος Αναστόπουλος υπέβαλε τους παίκτες του σε ασκήσεις τακτικής με μπάλα και σε κάποια σπριντ.
Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή και τους Μάντζιο - Ταυλαρίδη. Αναλυτικά οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Αναστόπουλος: Βεζυρίδης, Σασχανίδης, Μποντόρ, Βάντο, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Σίσιτς, Σόουζα, Βερόν, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Ζορμπάς, Καμπάνταης, Μάντζιος, Μονιάκης, Μπούρμπος, Παπουλής, Πίτσος, Ταυλαρίδης, Ουκάρ.

Ωστόσο ο Βαγγέλης Μάντζιος δεν θα αγωνιστεί στο αρχικό σχήμα, αφού δεν βρίσκεται στην επιθυμητή κατάσταση ετοιμότητας, ενώ το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Στάθη Ταυλαρίδη (ζήτησε να φύγει λόγω οφειλών), θεωρείται λήξαν και ο παίκτης θα ενισχύσει κανονικά την ομάδα του κόντρα στον Ολυμπιακό.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου