ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Χωρίς Φετφατζίδη και Κάρολ

Χωρίς Φετφατζίδη και Κάρολ

Με την προπόνηση του Σαββάτου (3/3) στο Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού για την Κυριακάτικη (4/3, 17:15) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Εκτός αποστολής οι Φέισα, Μόνχε, Φετφατζίδης, Ποτουρίδης, Κάρολ και ο τιμωρημένος Τζεμπούρ.
Την τελευταία τους προπόνηση πριν το ματς της Κυριακής (4/3, 17:15) με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, πραγματοποίησαν την Παρασκευή (3/3) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.
Η προετοιμασία των ερυθρολεύκων ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με μοναδικό απόντα τον Ρόι Κάρολ, ο οποίος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί για τον τραυματισμό του στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού.

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, έμειναν οι Φέισα, Μόνχε, Φετφατζίδης, Ποτουρίδης, Κάρολ και ο τιμωρημένος Τζεμπούρ. Αντίθετα σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι Δασκαλάκης, Μέγκιερι, Τοροσίδης, Μοδέστο, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Χολέβας, Μακούν, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φουστέρ, Καζίμ - Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ντιόγκο.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (4/3, 17:15) αγώνα με τον Ο.Φ.Η., ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο της κρητικής ομάδας στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Στην προπόνηση που έγινε στις 15:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, δεν έλαβε μέρος ο Κάρολ, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Δασκαλάκης, Μέγκιερι, Τοροσίδης, Μοδέστο, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Χολέβας, Μακούν, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φουστέρ, Καζίμ - Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ντιόγκο.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές Φέισα, Μόνχε, Τζεμπούρ, Φετφατζίδης, Ποτουρίδης, Κάρολ, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου