ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Χωρίς Λο στη Δράμα

Χωρίς Λο στη Δράμα

Ο Έισι Λο δεν ακολούθησε την αποστολή στην Δράμα λόγω μιας κάκωσης που τον ταλαιπωρεί στο αριστερό γόνατο. Ο Αμερικανός χτύπησε λίγο πριν το τέλος του αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ κι έμεινε εκτός αποστολής όπως και οι Γκετσεβίτσιους, Βασιλόπουλος και Γλυνιαδάκης.
Στην ελληνική πραγματικότητα καλείται να προσγειωθεί ο Ολυμπιακός μετά την πρόκριση του στα προημιτελικά της Euroleague.
Οι ερυθρόλευκοι παίζουν την Κυριακή (4/3, 17:00) με τον ΚΑΟΔ στη Δράμα και η νίκη που θα τους διατηρήσει μόνους πρώτους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1, είναι το μοναδικό ζητούμενο. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και οι παίκτες του ολοκλήρωσαν την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης, στην οποία θα στερηθούν την βοήθεια ενός εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στο ματς της Πέμπτης (1/3) με τη Γαλατά.

Ο λόγος για τον Έισι Λο. Ο Αμερικανός χτύπησε λίγο πριν το τέλος του αγώνα με την τουρκική ομάδα κι έμεινε εκτός αποστολής, καθώς ταλαιπωρείται από μια κάκωση στο αριστερό γόνατο. Στον Πειραιά έμειναν και οι Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου