ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ντόρσεϊ: «Μπορούμε Final-4»

Ντόρσεϊ: «Μπορούμε Final-4»

2/3/2012
Ντόρσεϊ: «Μπορούμε Final-4»

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για την σειρά αγώνων του Ολυμπιακού με την Σιένα στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, εμφανίστηκε μετά την νίκη επί της Γαλατασαράι, ο Τζόι Ντόρσεϊ. «Μπορούμε να φτάσουμε στο Final-4 αρκεί να τηρήσουμε τους κανόνες του προπονητή μας», πρόσθεσε ο Αμερικανός σέντερ.

«Ήμασταν πολύ ομαδικοί στην άμυνα σήμερα. Καταφέραμε να αντιμετωπίσομε την Γαλατά και τα τρίποντά της, κάτι που αρχικά μας δημιούργησε πρόβλημα. Η ζώνη μας ρίχνει τον ρυθμό, γινόμαστε πιο αργοί και αυτό έχει αντίκτυπο. Ο προπονητής μας όμως βρήκε την λύση μέσα από το transition game και έτσι το αντιμετωπίσαμε», είπε αρχικά ο Ντόρσεϊ και πρόσθεσε:

«Όταν ήρθα ο κόουτς μου είπε ότι πρέπει να μάθω να αντιμετωπίζω τα πικ εν ρολ, πιστεύω ότι το κάνω καλά, το κάνω σαν γκαρντ και από αυτή την πλευρά έχω βοηθήσω την ομάδα μου»

Όσο για την σειρά αγώνων που έρχεται με την Σιένα και σχετικά με το τί γνωρίζει γι αυτήν, είπε:
«Γνωρίζω πολύ καλά τον Άντερσεν από την θητεία μας στο Χιούστον. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και πιστεύω τα καταφέρουμε. Ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει στο φάιναλ φορ. Σιγά σιγά βρίσκουμε τον ρυθμό μας και ο Λο μπήκε καλύτερα…αρκεί να τηρήσουμε τους κανόνες του προπονητή μας».

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου