ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Ολυμπιακός - Τρίτων Αμαρουσίου 15-6

Ολυμπιακός - Τρίτων Αμαρουσίου 15-6

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Τρίτωνα Αμαρουσίου στο "Πέτρος Καπαγέρωφ" (3/3), επικρατώντας με σκορ 15-6 και πέτυχε την 11η νίκη του σε 13 ματς της Α1. Η Αντωνάκου πέτυχε 4 γκολ, ενώ από 3 είχαν οι Χιλ και Μαυρέλου.
Χωρίς να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα, ο Ολυμπιακός κέρδισε το Σάββατο (3/3) τον Τρίτωνα Αμαρουσίου με σκορ 15-6 στο "Πέτρος Καπαγέρωφ", μια νίκη που ήταν η 11η σε 13 παιχνίδια για την Α1.
Οι ερυθρόλευκες ήταν εξαιρετικές σε απόδοση στο πρώτο και στο τρίτο οκτάλεπτο, φτάνοντας με σχετική άνεση στο τελικό αποτέλεσμα.

Η Σταυρούλα Αντωνάκου ήταν η πρώτη σκόρερ του αγώνα με 4 τέρματα, ενώ ακολούθησαν η Μπλάνκα Χιλ και Βάσω Μαυρέλου με 3.

Το ενδιαφέρον της ομάδας του Χάρη Παυλίδη στρέφεται πλέον στον επαναληπτικό της Πέμπτης (8/3) με την Ούγκρα Χάντι Μανσίσκ στη Ρωσία, στον δεύτερο ημιτελικό του LEN Trophy.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έκανε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Τρίτωνα και μεταξύ άλλων εξέφρασε την αισιοδοξία του για την έκβαση του επαναληπτικού με την Μανσίσκ:

"Κατά διαστήματα παίξαμε όμορφο πόλο απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Στο τέλος χαλαρώσαμε λίγο καθώς είχαμε πάρει μία σημαντική διαφορά στο σκορ. Παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιωνόμαστε και σήμερα είχαμε ταχύτητα και γρήγορη ανάπτυξη. Έχουμε ακόμη τρεις προπονήσεις μέχρι να αναχωρήσουμε για τη Ρωσία για τον επαναληπτικό ημιτελικό με τη Χάντι στον οποίο πιστεύω ότι θα παίξουμε καλύτερα απ’ ότι εδώ".

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-2, 5-0, 3-3.

Ολυμπιακός: Αντωνάκου 4, Χιλ 3, Μαυρέλου 3, Ε. Πλευρίτου 2, Ψούνη 1, Κώτσια 1, Β. Πλευρίτου 1.

Τρίτων Αμαρουσίου: Σ. Χαραλαμπίδου 3, Αλεξάκη 2, Μπενέκου 1.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου