ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ροσέλ: "Ωραία η ομάδα του Ερνέστο"

Ροσέλ: "Ωραία η ομάδα του Ερνέστο"

Εγκώμια για τον Ολυμπιακό και τον Ερνέστο Βαλβέρδε, από τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ. Δείτε τι είπε ο Καταλανός.
Πριν από μερικές μερικές μέρες τα ΜΜΕ της Ισπανίας είχαν αναφερθεί με λεπτομέρειες στο φλερτ της Μπαρτσελόνα με τον προπονητή του Ολυμπιακού.
Ο πρόεδρος των "μπλαουγκράνα" Σάντρο Ροσέλ, εξέφρασε την εκτίμηση που έχει προς τον Βάσκο προπονητή, στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης της νέας διοίκησης της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συλλόγων.

Ο Θόδωρος Γιαννίκος ανήκει στο ενδεκαμελές διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συλλόγων πρόεδρος της οποίας είναι Καρλ Χαιντς Ρουμενίγκε και αντιπρόεδρος ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Σάντρο Ροσέλ.

Σύμφωνα με την Sportday, ο Σάντρο Ροσέλ, σε "πηγαδάκι" που σχηματίστηκε ανέφερε σχετικά προς τον νομικό σύμβουλο του Ολυμπιακού: "Έχετε ωραία ομάδα φέτος. Παίζετε ωραία μπάλα στην Ευρώπη. Κάνει καλή δουλειά ο Ερνέστο".

Παρόντες, ήταν και οι εκπρόσωποι ρωσικών συλλόγων όπως η Ζενίτ και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχοντας την ίδια άποψη με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, προφανώς έχοντας παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις με την Ρουμπίν Καζάν.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου