ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

«Τσεκάρει» Μανιάτη η Γιουβέντους!

«Τσεκάρει» Μανιάτη η Γιουβέντους! 

2/3/2012

«Τσεκάρει» Μανιάτη η Γιουβέντους! 
Την περίπτωση του Γιάννη Μανιάτη παρακολουθεί η Γιουβέντους, όπως γράφει σήμερα ο «Γαύρος».

Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της «Γηραιάς Κυρίας» μετά τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ιταλική ομάδα ψάχνει για παίκτες πολυεργαλεία, όπως είναι ο 26χρονος χαφ, και δεν αποκλείεται στο μέλλον να καταθέσει διερευνητική πρόταση στους Πειραιώτες.

Μάλιστα, υπάρχει ένα εκπληκτικό στατιστικό στοιχείο που αφορά την παρουσία του Μανιάτη από τότε που κέρδισε φανέλα βασικού στους «ερυθρόλευκους».

Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έχουν χάσει ούτε ένα ματς από τα δεκαεννιά με τον διεθνή αμυντικό χαφ στη σύνθεσή του, ενώ στα δεκαπέντε δεν έχει παραβιαστεί η εστία τους.

Επίσης, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έχει ξεκουραστεί μόνο σε δύο ματς και αυτά ήταν με τον Πιερικό και τον Θρασύβουλο.

Πρώτα ο ΟΦΗ

Από σήμερα ξεκινάει ουσιαστικά η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον κυριακάτικο (04/03, 17:15) αγώνα με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ».

Στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε επιστρέφουν ο Μπάλας Μέγιερι και ο Όλοφ Μέλμπεργκ και για πρώτη φορά μετά το ματς τη Ρούμπιν Καζάν ο Ισπανός υπολογίζει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, εκτός από τους τραυματίες Κάρολ - Πάντελιτς και τον τιμωρημένο Τζεμπούρ.

Μέχρι στιγμής ο 48χρονος προπονητής δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για το σχήμα που θα παρατάξει απέναντι στους Κρητικούς. Όλα δείχνουν ότι ο Μιραλάς θα είναι αριστερά στην επίθεση, ο Ντιόγο στην κορυφή και τη θέση δεξιά διεκδικούν ο Φουστέρ με τον Αμπντούν.

Ίσως, όμως, ο Βαλβέρδε χρησιμοποιήσει στην κορυφή τον Μιραλάς, βάζοντας στα πλάγια τον Αμπντούν (ή Φουστέρ) και τον Καζίμ.

Όσον αφορά την κατάσταση του Ρόι Κάρολ, αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες να ταξιδέψει στο Χάρκοβο για τον αγώνα με τη Μέταλιστ φτάνουν το 70%. Μάλιστα, ο Βαλβέρδε προσπαθεί να έχει ζεστό τον Δασκαλάκη, στο ενδεχόμενο που δεν τα καταφέρει ο Βορειοιρλανδός τερματοφύλακας.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου