ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Αποθεωτική υποδοχή στο Ηράκλειο

Αποθεωτική υποδοχή στο Ηράκλειο

Οι φίλοι του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο επιφύλαξαν αποθεωτική υποδοχή στην αποστολή της ομάδας, κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο. Τραγούδια, συνθήματα και παρότρυνση στους παίκτες του Θρύλου για νίκη επί του ΟΦΗ από το συγκεντρωμένο πλήθος.
Για μια ακόμη χρονιά οι οπαδοί του Ολυμπιακού στην Κρήτη ετοίμασαν μια φοβερή υποδοχή στην αποστολή της ομάδας, που κατέφθασε στο νησί για την Κυριακάτικη (4/3, 17:15) αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ".
Οι φίλοι των ερυθρολεύκων κατέκλυσαν το αεροδρόμιο του Ηρακλείου και σήκωσαν τον κόσμο στο "πόδι" με τα τραγούδια και τα συνθήματα τους. Μια μηχανοκίνητη πομπή από 60 περίπου μοτοσυκλέτες είχε φτάσει αρκετή ώρα πριν στο "Νίκος Καζαντζάκης", όπου συνολικά βρέθηκαν πάνω από 200 οπαδοί του Ολυμπιακού.

Ο ενθουσιασμός έγινε ακόμη μεγαλύτερος μόλις η αποστολή των Πειραιωτών έφτασε στον προορισμό της και οι παίκτες της ομάδας άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους ένας - ένας. Ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα, αρκετοί φωτογράφιζαν τα ινδάλματα τους και όλοι μαζί παρότρυναν τους ερυθρόλευκους για νίκη κόντρα στον ΟΦΗ.








  www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου