ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Μαχμούτι: Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό

Μαχμούτι: Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό

 2/3/2012

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γαλατασαράι ο Οκτάι Μαχμούτι, ο οποίος απέδωσε την ήττα στους τραυματισμούς των Λούκας και Αρσλάν.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και τον κόουτς Ίβκοβιτς για την πρόκριση. Εύχομαι καλή τύχη στην προημιτελική φάση. Ξεκινήσαμε λίγο μουδιασμένα στην αρχή, αλλά στη συνέχεια επιστρέψαμε. Χάσαμε όμως κάποιες συνεχόμενες βολές και αυτό μας άφησε λίγο πίσω. Αντιμετωπίσαμε βεβαίως και κάποια προβλήματα με τους τραυματισμούς των Λούκας και Αρσλάν με αποτέλεσμα το ροτέισον μας να είναι πιο φτωχό. Οι υπόλοιποι παίκτες προσπάθησαν πολύ να κάνουν αυτό που πρέπει, αλλά κάποιος έπρεπε να νικήσει στο τέλος και νίκησε ο Ολυμπιακός», δήλωσε αρχικά ο Οκτάι Μαχμούτι, ο οποίος εν συνεχεία αναφέρθηκε στο ότι καμία ομάδα από την Τουρκία δεν πέρασε στο Final-4

«Εμείς δεν είχαμε στόχο να φτάσουμε στο Final 4. Δεν μπορώ να μιλήσω για τις άλλες ομάδες. Εμείς ξεκινήσαμε να κοιτάμε παιχνίδι το παιχνίδι και φτάσαμε να παίζουμε σήμερα έναν τελικό. Η Κωνσταντινούπολη είναι μία πολύ όμορφη πόλη και όλοι θα θέλουν να την επισκεφτούν».

Τέλος, για το ποιοι είναι το φαβορί για τον φετινό τίτλο, είπε: «H ΤΣΣΚΑ και η Μπαρτσελόνα είναι ένα βήμα μπροστά από τις άλλες ομάδες, αλλά υπάρχουν πολλές έμπειρες. Κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω ποιοι θα είναι στο Final 4, αλλά αυτές οι ομάδες είναι ένα βήμα μπροστά. Θα είναι παιχνίδια ζωής και θανάτου. Ενας τραυματισμός σημαντικού παίκτη ίσως αλλάξει το ρου της ομάδας, οπότε δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις. Όσοι φτάσουν στο Final 4 έχουν το δικαίωμα να πιστεύουν ότι μπορούν να κατακτήσουν τον τίτλο».

www.thrylos.gr/b

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου