ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Πρίντεζης: "Είμαστε μια παρέα"

Πρίντεζης: "Είμαστε μια παρέα"

Ο Γιώργος Πρίντεζης σε δηλώσεις του μετά τη μεγάλη πρόκριση στους "8" της Ευρωλίγκας κόντρα στην Γαλατάσαραϊ, τόνισε πως στον Ολυμπιακό είναι όλοι μια παρέα και δουλεύουν από την αρχή της χρονιάς, ενώ υποστήριξε αυτή η επιτυχία δεν αποτελεί απάντηση στους αμφισβητίες.
Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Πέμπτη (1/3) στο ΣΕΦ την Γαλατάσαραϊ με 88-81 και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά της Euroleague, όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας την Σιένα, σε ένα ζευγάρι ριμέικ του περσινού στους "8" του θεσμού.
Ο Γιώργος Πρίντεζης σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση μετά τη μεγάλη πρόκριση στους "8" της Ευρωλίγκας κόντρα στην Γαλατάσαραϊ, υποστήριξε πως στον Ολυμπιακό είναι όλοι μια παρέα και δουλεύουν από την αρχή της χρονιάς, ενώ υποστήριξε αυτή η επιτυχία δεν αποτελεί απάντηση στους αμφισβητίες.
Σε ερώτηση για τον αν η πρόκριση ήταν απάντηση προς όσους τους θεωρούσαν ξεγραμμένους, τόνισε:
"Δεν είναι απάντηση. Θεωρώ ότι μέσα από μια μεγάλη προσπάθεια έχουμε κάποιο αποτέλεσμα. Μεγάλη νίκη η σημερινή μέχρι την επόμενη".
Όσον αφορά τις μάχες με τη Σιένα και στο τι άλλαξε στην ομάδα σε σχέση με πέρσι, ο φόργουορντ των ερυθρολεύκων σχολίασε:
"Αργεί ακόμα η Σιένα. Έχουμε πρώτα δύο ματς πριν τον τελικό Κυπέλλου. Σίγουρα είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά μπορούμε να περάσουμε στο φάιναλ-φορ. Είμαστε μια παρέα και δουλεύουμε πάρα πολύ από την αρχή της σεζόν. Το είχε πει και ο προπονητής ότι τον Γενάρη θα ήμασταν έτοιμοι. Αν δεν είχαμε και 2-3 τραυματισμούς, πιστεύω ότι θα ήμασταν έτοιμοι και νωρίτερα".
www/redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου