ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Λο: "Ήμασταν αποφασισμένοι"

Λο: "Ήμασταν αποφασισμένοι"

Ο Έισι Λο πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση του με τον Ολυμπιακό στο ματς με την Γαλατά και σε δηλώσεις του μετά την πρόκριση εις βάρος της τουρκικής ομάδας, τόνισε πως όλοι στην ομάδα ήταν αποφασισμένοι για τη νίκη, ενώ χαρακτήρισε φαβορί τη Σιένα στα μεταξύ τους παιχνίδια στα προημιτελικά της Euroleague.
Με 14 πόντους στο ενεργητικό του, ο Έισι Λο βοήθησε σημαντικά τον Ολυμπιακό να επιβληθεί με σκορ 88-81 της Γαλατάσαραϊ στο ΣΕΦ και να πάρει το εισιτήριο για τους "8" της Euroleague. Σε δηλώσεις του μετά την πρόκριση εις βάρος της τουρκικής ομάδας, ο Αμερικανός τόνισε πως όλοι στην ομάδα ήταν αποφασισμένοι για τη νίκη, ενώ χαρακτήρισε φαβορί τη Σιένα στα μεταξύ τους παιχνίδια στα προημιτελικά της Euroleague.
"Ήμασταν αποφασισμένοι για τη νίκη, θέλαμε πολύ την πρόκριση. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στον αγώνα και παίξαμε καλή άμυνα. Ο επόμενος αντίπαλος μας είναι η Σιένα. Έχω ακούσει ότι είναι καλή ομάδα, ωστόσο δεν τη γνωρίζω.
Φαβορί είναι η Σιένα και στόχος μας είναι να φτάσουμε σε μια νίκη εκτός έδρας, για να έρθει σε εμάς το πλεονέκτημα. Προς το παρόν δεν θέλω να πω πολλά για την ιταλική ομάδα. Πετύχαμε τον στόχο μας και είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός γκαρντ των ερυθρολεύκων.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου