ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ενίσχυση του Ερασιτέχνη από την "Θύρα 7"

Ενίσχυση του Ερασιτέχνη από την "Θύρα 7"

Η υποστήριξη των συνδέσμων της "Θύρας 7" από την Ελλάδα και από την Κύπρο προς τον Ολυμπιακό ΣΦΠ συνεχίζεται δυναμικά καθώς με αφορμή τους αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας με την ΑΕΚ και τη Ρουμπίν Καζάν πρόσφεραν στον Ερασιτέχνη, με τη μορφή της οικονομικής ενίσχυσης, το ποσό των 20.000 ευρώ.
Από την διοίκηση του Ολυμπιακού ευχαρίστησαν τους συνδέσμους της "Θύρας 7", οι οποίοι προχώρησαν σ΄αυτή την σπουδαία κίνηση.
"Για πολλοστή φορά ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά των συνδέσμων της "Θύρας 7" για τη συνεχιζόμενη υποστήριξη που παρέχουν στις ομάδες μας, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά.

Η βοήθειά τους αυτήν την καθοριστική, για το μέλλον του Ερασιτέχνη, χρονιά είναι πραγματικά ανεκτίμητη αν συνυπολογίσουμε ότι αυτά τα χρήματα προέρχονται από το υστέρημά τους, σε δύσκολες οικονομικά συνθήκες για όλες τις ελληνικές οικογένειες.

Είναι ένας επιπλέον λόγος που καταβάλλουμε όλοι μεγάλη προσπάθεια ώστε, το συντομότερο,  ο Ερασιτέχνης να ξεφύγει ολοκληρωτικά από την οικονομική δίνη και να παγιωθεί ένα ασφαλές αθλητικό περιβάλλον για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες μας.

Όταν φτάσουμε στο τέλος της δύσκολης αυτής διαδρομής τα περισσότερα εύσημα θα ανήκουν φυσικά στους φιλάθλους και τα μέλη μας", τονίζουν από τη Διοίκηση του Ολυμπιακού ΣΦΠ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου