ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς για Ρωσία

Άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς για Ρωσία 29/2/2012 

Μπορεί να πήραν τη νίκη οι γοργόνες μας αλλά δεν κατάφεραν να μείνουν συγκεντρωμένες μέχρι το τέλος του αγώνα και να διατηρήσουν την διαφορά των 3 γκολ που είχαν φτιάξει. Τώρα όλα θα κριθούν στη Ρωσία στις 8 Μάρτη.
ΟΣΦΠ-ΧΑΝΤΙΟ Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε συγκεντρωμένος και κατάφερε να δεχτεί δύο γκολ πολύ γρήγορα, στις δύο πρώτες επιθέσεις τους Ούγκρα. Αυτή που πέτυχε το πρώτο γκολ των «ερυθρολεύκων» ήταν η Αντωνάκου με όμορφο μακρινό σουτ, για να ισοφαρίσει λίγο μετά η Κότσια με σουτ από την περιφέρεια. Στη συνέχεια όμως ο Ολυμπιακός έχασε καταπληκτική ευκαιρία να περάσει μπροστά στο σκορ όταν η Χιλ σημάδεψα το οριζόντιο δοκάρι εξ’ επαφής. Οι Ρωσίδες κατάφεραν να πετύχουν ακόμα ένα γκολ στην παίκτρια παραπάνω στην τελευταία τους επίθεση για να τελειώσει η πρώτη περίοδος με σκορ 2-3.
Στο δεύτερο οκτάλεπτο τα κορίτσια του Παυλίδη είχαν μπει σε ρυθμό και ισοφάρισαν στην πρώτη επίθεση με υπέροχο σουτ της Αβραμίδου, όμως πολύ γρήγορα η Βιλεγκζιάνινα σκόραρε το τρίτο της προσωπικό τέρμα και έβαλε ξανά μπροστά την ομάδα της. Όμως τα επόμενα τρία γκολ ήταν «ερυθυθρόλευκα» και συγκεκριμένα από τις Κότσια, Μανωλιουδάκη και Αντωνάκου, και έτσι ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά. Δυστυχώς λίγο πριν λήξει το ημίχρονο μια ολιγωρία στην άμυνα του Ολυμπιακού επέτρεψε στις Ρωσίδες να μειώσουν στο γκολ και να διαμορφώσουν το σκορ περιόδου σε 4-2 και ημιχρόνου σε 6-5.
Στη τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά με γκολ από την πρώτη επίθεση με τη Χιλ και ανέβασε τη διαφορά στο +3 με τη Μανωλιουδάκη. Μετά υπήρξε μια αρκετά μεγάλη περίοδος αφλογιστίας και από τις δύο ομάδες, με αρκετά δοκάρια και άουτ, και τελικά η Ούγκρα που εντωμεταξύ είχε αλλάξει όλη της την ομάδα εκτός της τερματοφύλακα. Οι Ρωσίδες κατάφεραν να πετύχουν ένα γκολ με την Ζουμπάχεβα στην παίκτρια παραπάνω και να μειώσουν στα 2 τη διαφορά στην Τρίτη περίοδο με σκορ 2-1 και συνολικό 8-6.
Στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός κατάφερε και πάλι να σκοράρει πρώτος με ένα υπέροχο γκολ της Μαυρέλου, αλλά οι Ρωσίδες έπαιζαν πολύ σκληρά και με την ανοχή των διαιτητών είχαν εκνευρίσει τις παίκτριές μας. Τελικά κατάφεραν αυτό που ήθελαν και με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά από τη Ζουμπάχεβα και την Τσεμπότοβα έφτασαν τη διαφορά μόλις στο ένα γκολ, κάτι που τους βολεύει πολύ στον επαναληπτικό της Ρωσίας. Σκορ οκταλέπτου 1-2 και συνολικό 9-8.
Τα οκτάλεπτα: 2-3, 4-2, 2-1, 1-2
Ολυμπιακός: Αντωνάκου 2, Κότσια 2, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 1, Χιλ 1 και Μαυρέλου 1.
Χάντι Μανζίσκ: Βιλεγκζιάνινα 4, Ζουμπάχεβα 2, Γριτσένκο 1 και Τσεμπότοβα 1.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου