ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Το παίζει τώρα και συνήγορος του ΠΑΟ ο Μπιτσαξής!

Το παίζει τώρα και συνήγορος του ΠΑΟ ο Μπιτσαξής! 

29/3/2012

Είδε ότι ο κ. Κάρμης δεν έπεισε και πολύ με τα παραμύθια του τον αθλητικό δικαστή, και είπε 
να βάλει ένα χέρι βοηθείας στον Παναθηναϊκό, μπας και γλιτώσει κανένα ευρώ, βαθμό ή αγωνιστική από την αρχική τιμωρία.
ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ-ΚΑΡΜΗΣ
«Λάδι» προσπάθησε να βγάλει τον Παναθηναϊκό, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, Στην ενημέρωση που έκανε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια στο ΟΑΚΑ. Ούτε λίγο ούτε πολύ έγινε Κάρμης στη θέση του Κάρμη, και σαν άλλος συνήγορος των «πρασίνων» έριξε όλα τα βάρη σε «κουκουλοφόρους» και αστυνομία.
Ο κ. Μπιτσαξής δεν ξέρει τι να πρωτοκάνει για να βοηθήσει το «πράσινο ναυάγιο» και πελαγοδρομεί σαν καρυδότσουφλο μέσα σε αντιφάσεις. Από τη μια υποστήριξε ότι είχε προτείνει μέσα στην εβδομάδα να μη γίνει το ντέρμπι αλλά δεν το δέχτηκαν οι ομάδες, κάτι το οποίο ήταν ΨΕΜΑΤΑ και αποδείχτηκε με το ξεμπρόστιασμά του τόσο από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού όσο και των απέναντι, και σήμερα λέει άλλα λόγια να αγαπιόμαστε στη βουλή.
Ότι δηλαδή τα επεισόδια ήταν ένα οργανωμένο σχέδιο «κουκουλοφόρων», οι οποίοι εισήλθαν στο γήπεδο από διαφορετικές θύρες χωρίς εισιτήρια, ότι «χάθηκε η μάχη από αυτούς που μπήκαν στα επίσημα», ότι «ήταν όλα σε καθεστώς απαράδεκτης ασυνεννοησίας» και «την ευθύνη ελέγχου θα έπρεπε να έχει η Αστυνομία». Σαν να ακούμε δηλαδή τον κ. Κάρμη να εκλιπαρεί τον αθλητικό δικαστή για επιείκεια στην τιμωρία της ομάδας του…
Το τελευταίο του παραλήρημα ήταν ότι «ο αγώνας στο ΟΑΚΑ έπρεπε να διακοπεί στο ημίχρονο», αλλά φοβήθηκε λέει ότι «όλοι θα μιλούσαν για παρέμβαση πολιτείας και  ότι το κλίμα από πλευράς έντασης θα ήταν πολύ χειρότερο». Δεν τον πιάνεις πουθενά το κ. Γενικό, με λίγα λόγια «πιαστ’ αυγό και κούρευτο».
Και ποιος μας λέει λοιπόν ότι ο κ. Μπιτσαξής δεν ενεργεί ως άλλος δικηγόρος του Παναθηναϊκού, την ώρα μάλιστα που ακόμα εκκρεμεί η απόφαση για την έφεση των «πρασίνων» (θα βγει την ερχόμενη Τετάρτη). Ουσιαστικά ο κ. Γενικός στην ομιλία του στη Βουλή, ήταν σαν να είχε αποστηθίσει και να επαναλάμβανε την υπερασπιστική γραμμή του Παναθηναϊκού, και να την ενισχύει κιόλας, αφού ως εκπρόσωπος της πολιτείας (ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ) έχει και βαρύτητα.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου