ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Η κίνηση του Μακούν και ο Ορμπάιθ

Η κίνηση του Μακούν και ο Ορμπάιθ

Αποφασισμένος να παραμείνει στον Ολυμπιακό είναι ο Ζαν Μακούν, ο οποίος ρίχνει τις απαιτήσεις του για να κάνει πιο εύκολο το έργο των ερυθρολεύκων. Τι γίνεται με Πάμπλο Ορμπάιθ και Μπιλμπάο.
Ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αποφασίσει το τι θα κάνει με τους Ζαν Μακούν και Πάμπλο Ορμπάιθ.
Ο Μακούν αγωνίζεται ως δανεικός από την Άστον Βίλα και στη συμφωνία υπάρχει οψιόν αγοράς που αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να κρατήσει τον παίκτη όπως και ο Μακούν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, το ποσό όμως είναι απαγορευτικό.

Ο 28χρονος μέσος αμείβεται με 1,2 εκατομμύρια ευρώ καθαρά και σύμφωνα με της εφημερίδα "Γαύρος", ο Μακούν δέχεται να ρίξει τις απαιτήσεις του ώστε να διευκολύνει τον Ολυμπιακό και να μείνει στον Πειραιά.

Ο Μακούν έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην Άστον Βίλα όσο είναι προπονητής ο Άλεξ Μακλίς.

Ο μάνατζερ του Μακούν θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες στο Μπέρμπιγχαμ για να συζητήσει με την διοίκηση της αγγλικής ομάδας.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη θα ζητήσει από τους Άγγλους να ρίξουν τις απαιτήσεις τους καθώς η επιθυμία του Μακούν να μείνει στον Ολυμπιακό είναι μεγάλη.

Τι γίνεται με Ορμπάιθ

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Πάμπλο Ορμπάιθ, ο οποίος επίσης είναι δανεικός, τα μηνύματα που φτάνουν από Ισπανία είναι αισιόδοξα, καθώς ο προπονητής της Μπιλμπάο, Μαρσέλο Μπιέλσα δεν δείχνει ζεστός για επιστροφή του παίκτη.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που παραμείνει στο πάγκο των Βάσκων, το έργο του Ολυμπιακού για απόκτηση των δικαιωμάτων του παίκτη θα γίνει πιο εύκολο.

Βέβαια, ο Μπιέλσα ελέω των εξαιρετικών εμφανίσεων της Μπιλμπάο, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να αλλάξει επαγγελματική στέγη.

Αν συμβεί αυτό τότε είναι άγνωστο το τι θα αποφασίσει ο νέος τεχνικός για τον Πάμπλο Ορμπάιθ, ο οποίος αποτελεί μία σταθερή αξία για τον Ολυμπιακό.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου