ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Βρήκε τον αντι-Γκαρσία

Βρήκε τον αντι-Γκαρσία 

30/3/2012

Βρήκε τον αντι-Γκαρσία
Τον Σταύρο Τσουκαλά - αντί του τιμωρημένου Πάμπλο Γκαρσία - προορίζει ο Λάζλο Μπόλονι για παρτενέρ του Κοστίν Λαζάρ στο κέντρο της μεσαίας γραμμής του ΠΑΟΚ για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.

Ο νεαρός χαφ είχε δοκιμαστεί από τον Ρουμάνο τεχνικό στις προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας, δηλαδή πριν από το παιχνίδι στην έδρα της Κέρκυρας.

Ο 24χρονος παίκτης έχει παίξει κάτι παραπάνω από ένα ημίχρονο στο φετινό πρωτάθλημα, αφού έχει αγωνιστεί στους εξής αγώνες: με την Ξάνθη (3'), τον ΟΦΗ (21'), τον Αστέρα Τρίπολης (7') και την Κέρκυρα (20').

Περίπου δέκα μέρες θα μείνει εκτός δράσης ο Βλάνταν Ιβιτς, ο οποίος ανυπομονεί να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός δοκίμασε χθες, μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων μαζί με τους υπόλοιπους, όμως σε πιο χαλαρούς ρυθμούς υπό το φόβο της υποτροπής.

Ο Ντάριο Κρέσιτς και ο Αραούχο Έτο συνέχισαν χθες τα ατομικά τους προγράμματα προπόνησης, αφού δεν είναι απόλυτα έτοιμοι για να προσφέρουν άμεσα τις υπηρεσίες τους.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, στη σημερινή προπόνηση θα φανούν οι προθέσεις του Μπόλονι, αφού «παίζονται» διάφορες θέσεις. Συγκεκριμένα, στα στόπερ (Κατσικάς ή Μπαλάφας), στα αμυντικά χαφ (Τσουκαλάς ή Μπαλάφας) και στο αριστερό άκρο της επίθεσης (Λίνο ή Γεωργιάδης).

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου