ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Δεν είναι πρόβλημα τα λεφτά

Δεν είναι πρόβλημα τα λεφτά 

31/3/2012

Δεν είναι πρόβλημα τα λεφτά  
Ανοιχτό παραμένει το θέμα της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός προπονητής έχει ενημερώσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη ότι θέλει να συζητήσουν το συγκεκριμένο θέμα μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, αυτό μπορεί να συμβεί νωρίτερα αν η ομάδα καταφέρει να εξασφαλίσει αύριο στο Αγρίνιο και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου. Ίσως ο ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ προσεγγίσει τον 48χρονο τεχνικό και συζητήσουν το παραπάνω θέμα.

Όλα, όμως, δείχνουν ότι η συγκεκριμένη υπόθεση θα ξεκαθαρίσει στο τέλος του μήνα και οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι μοιρασμένες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο πλευρές δεν έχουν κουβεντιάσει καμία λεπτομέρεια όσον αφορά την παραμονή του Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό και δεν ισχύουν τα όσα φημολογούνται για το οικονομικό κομμάτι.

«Ο πρόεδρος το έχει ξεκαθαρίσει ότι εάν φύγει ο προπονητής δεν θα είναι για το οικονομικό, αλλά για το γνωστό οικογενειακό πρόβλημα. Θέλουμε να φέρουμε εδώ τη γυναίκα του, ώστε να λυθεί και αυτό το θέμα. Δεν έχουν καν μπει σε διαδικασία να μιλήσουν για χρήματα. Το ζήτημα είναι να μας πει ο Ερνέστο τι θέλει να μείνει. Αν θέλει να μείνει και μπορεί να ξεπεράσει το οικογενειακό του πρόβλημα, θα μείνει. Δεν θα υπάρξει θέμα οικονομικό. Μην ασχολείστε με τα χρήματα», τονίζει πηγή των Πειραιωτών στον «Γαύρο».

Εν τω μεταξύ, ο Βαλβέρδε και ο Μαρινάκης συναντήθηκαν χθες, με πηγές του συλλόγου να αναφέρουν ότι απλά έφαγαν μαζί, όπως κάνουν κάθε εβδομάδα, προφανώς για να μη συνδυαστεί με το θέμα της παραμονής του, που «καίει» τον πρόεδρο της ΠΑΕ και τους οπαδούς της ομάδας.

Μένει και ο Μιραλάς

Την παραμονή του στον Ολυμπιακό προανήγγειλε ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος μίλησε στο «France Football» και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει να φορά για τουλάχιστον ακόμη έναν χρόνο τη φανέλα των Πειραιωτών.

Τώρα εκείνο που απομένει είναι η διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ να φωνάξει τον Βέλγο επιθετικό και να του προσφέρει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, ενώ θεωρείται σίγουρο ότι θα ανέβει και η ρήτρα των 8 εκατ. ευρώ που μπορεί να τον αγοράσει κάποια άλλη ομάδα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας για το αυριανό παιχνίδι στην έδρα του Παναιτωλικού μπαίνει στην τελική ευθεία. «Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου τι θέλουν οι υπόλοιποι και αν καίγονται να πάρουν βαθμούς. Εμείς αυτό που θέλουμε και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να πάρουμε όλα τα παιχνίδια που μένουν για να τελειώσουμε με νίκες», λένε στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών είναι προγραμματισμένη σήμερα στις 14:00 και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο. Μέχρι στιγμής ο Βαλβέρδε δεν έχει δείξει πως σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα κόντρα στον Παναιτωλικό, αν και αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές για να δώσει «ανάσες» σε κάποιους ποδοσφαιριστές.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου