ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Αναπόφευκτη εξέλιξη

Αναπόφευκτη εξέλιξη 

29/3/2012

Αναπόφευκτη εξέλιξη
Απελπιστική είναι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό και ο αποκλεισμός από την Ευρώπη μοιάζει αναπόφευκτος. Οι ποδοσφαιριστές αρνούνται να υπογράψουν διακανονισμό, αφού ουδείς μπορεί να εγγυηθεί αν θα πάρουν τα δεδουλευμένα ακόμη και το καλοκαίρι, την ώρα που Βαρδινογιάννης και Βγενόπουλος έχουν εμπλακεί στη δίνη της προσωπικής τους κόντρα που μεγάλο ζημιωμένο έχει το σύλλογο.

Η ΠΑΕ καλείται να υπογράψει διακανονισμό με τους παίκτες μέχρι το ερχόμενο Σάββατο. Ακόμη όμως κι αυτό, που επί της παρούσης μοιάζει αδύνατο, να συμβεί, υπάρχουν εκκρεμότητες απέναντι σε άλλους πιστωτές, όπως οι Λιόν, Τζένοα και Σετούμπαλ, που μοιάζει απίθανο να δείξουν την ίδια… κατανόηση. Εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραματική, η UEFA θα άρει τον ανασταλτικό χαρακτήρα στην ποινή ετήσιου αποκλεισμού του Παναθηναϊκού από την Ευρώπη. Οι «πράσινοι» θα καταθέσουν έφεση, αλλά αυτή θα τους δώσει μία επιπλέον εβδομάδα για να βρουν χρήματα. Ακόμη, δε, κι αν αυτά τελικά βρεθούν, είναι εξαιρετικά αμφίβολο να βρεθούν επιπλέον 15 εκατ. ευρώ μέχρι τον Ιούνιο, όταν και θα γίνει ο τελικός έλεγχος.

Η οικονομική κατάσταση στην ΠΑΕ είναι τόσο δραματική, που οι παίκτες των Ακαδημιών ενημερώθηκαν χθες πως τα χρήματα για τη σίτισή τους αρκούν μέχρι και τον Απρίλιο!

Προς… παλαίμαχους οι μετοχές

Σήμερα θα γίνει η συνάντηση του δικηγόρου του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τους Βασίλη Κωνσταντίνου, Αριστείδη Καμάρα και το νομικό εκπρόσωπο του συνδέσμου παλαιμάχων. Ο «Τζίγκερ» είναι θετικός στο να δώσει τις μετοχές του στους βετεράνους της ομάδας, προκειμένου οι ίδιοι να βρουν λύση, ωστόσο εκείνοι δεν είναι διατεθειμένοι να τις πάρουν στα χέρια τους άνευ όρων. Θα επιδιώξουν να έχουν δεσμεύσεις από την πλευρά του «Τζίγκερ» για τη ΓΗΠΕΛ (λέγεται πως ο μεγαλομέτοχος είναι έτοιμος να υπογράψει για το θέμα αυτό), αλλά και από τους άλλους μετόχους πως θα βάλουν λεφτά, γιατί σε διαφορετική περίπτωση το μόνο που θα πετύχουν είναι να επωμιστούν τα χρέη και τις ποινικές ευθύνες που αυτά συνεπάγονται.

Και μέσα σε όλα… μηνύσεις

Την ίδια ώρα που ο Παναθηναϊκός «βουλιάζει», Βαρδινογιάννης και Βγενόπουλος όχι απλώς δεν έχουν διάθεση να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, αλλά επιδίδονται σε έναν ανελέητο προσωπικό πόλεμο, που βασικό χαμένο έχει το «τριφύλλι». Στην αγωγή του «Τζίγκερ» (αλλά και του Γιώργου Βαρδινογιάννη) για συκοφαντική δυσφήμιση, που κατατέθηκε τον περασμένο Οκτώβριο και κοινοποιήθηκε χθες στον «Mr MIG» ζητώντας 11 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση, θα έρθει ως απάντηση η μήνυση της άλλης πλευράς. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα καταθέσει επίσης μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ ετοιμάζει μήνυση και για το θέμα της ΓΗΠΕΛ. «Θα μάθουν όλοι πικρές λεπτομέρειες για τον Βαρδινογιάννη», λεγόταν από την πλευρά Βγενόπουλου, ο οποίος λέγεται πως ετοιμάζει για μάρτυρες μέλη του τότε ΔΣ της ΠΑΕ.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου