ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Τα… κρυφά όπλα της ΑΕΚ

Τα… κρυφά όπλα της ΑΕΚ

31/3/2012

Τα… κρυφά όπλα της ΑΕΚ  
Την ελπίδα ότι η UEFA θα δείξει… οίκτο στην ΑΕΚ έχουν στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Η Ένωση κατάφερε την τελευταία στιγμή να πετύχει τη ρύθμιση με την Εφορία, όμως δεν γλίτωσε ακόμα την τιμωρία αποκλεισμού ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Χθες ήταν η τελευταία μέρα της διορίας κατά την οποία ο «Δικέφαλος» θα μπορούσε να συμπεριλάβει τα αποδεικτικά τακτοποίησης των οφειλών του και να τα στείλει στην UEFA.

Ωστόσο, αυτό δεν έγινε και δεν χρησιμοποιήθηκαν νωρίτερα τα χρήματα του δανείου από τον Αλ Σουντάιρι. Η συμφωνία με την Εφορία επετεύχθη αργά και ο λογαριασμός της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ παρέμενε δεσμευμένος, αφού δεν επέτρεπε να μεταφερθούν έγκαιρα τα χρήματα του δανείου (περίπου 1,4 εκατ. ευρώ).

Τώρα στην Ένωση ελπίζουν ότι δεν θα υπάρξει κάποιο νέο κόλλημα και θα καταφέρουν μέχρι την Τρίτη να καταβάλουν τα οφειλόμενα. Την ίδια ώρα, στον «Δικέφαλο» θα υποστηρίξουν ότι για την καθυστέρηση και τη μη έγκαιρη πληρωμή δεν ευθύνονται εκείνοι, αλλά η αρμόδια ΔΟΥ, προκειμένου να συμπεριληφθεί στον φάκελό της που θα σταλεί στην UEFA ως επιπλέον… ελαφρυντικό στοιχείο.

Πάντως, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει κάθε δικαίωμα να τιμωρήσει την ΑΕΚ, αφού έχει υπερβεί το χρονικό όριο που είχε στη διάθεσή της.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δυστυχώς η 31 του μήνα είναι Σάββατο και όλα είναι κλειστά. Θα προσπαθήσουμε τη Δευτέρα και την Τρίτη να λύσουμε το θέμα και να βρούμε μια λύση για την ΑΕΚ», δήλωσε ο Ανδρέας Δημητρέλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου