ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

«”Κοιτάει” τον Μαρτίνες»

«”Κοιτάει” τον Μαρτίνες»

30/3/2012

«”Κοιτάει” τον Μαρτίνες»
Ψηλά στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Χουάν Μαρτίνες, σύμφωνα με όσα γράφουν στην Αργεντινή.

Το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στη χώρα της Λατινικής Αμερικής ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς, ο οποίος έχει παρακολουθήσει δεκάδες αγώνες και έχει «τσεκάρει» αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Ωστόσο, ο τοπικός Τύπος αναφέρει ότι ο 27χρονος επιθετικός της Βελέζ Σάρσφιλντ (παίζει και στα άκρα) πιθανολογείται ως ένας από τους κύριους στόχους των Πειραιωτών, ενώ πέρυσι το καλοκαίρι είχε ενδιαφερθεί και η Σεβίλλη για την απόκτησή του.

Την ίδια ώρα, στους κύκλους των μάνατζερ φημολογείται ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν την περίπτωση του Ιβάν Πέρες της Ιντεπεντιέντε. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ασχοληθεί με εκείνη του άσου της Μπενφίκα που τώρα αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Εστουδιάντες.

Πάντως, ο σκάουτερ του Ολυμπιακού αναμένεται να δει ξανά τον Πατρίσιο Ροντρίγκεζ, ο οποίος είναι 21 ετών και αγωνίζετια ως μεσοεπιθετικός. Όπως γράφει η SportDay, η Ιντεπεντιέντε, που χρωστάει περίπου 1,5 εκατομμύριο από την απόκτηση του Λεονέλ Νούνιες, έχει προτείνει να πάρουν οι Πειραιώτες κάποιον ποδοσφαιριστή της και να μπει στη μεταγραφή το χρέος και ότι ο συγκεκριμένος παίκτης θεωρείται το καλύτερο ταλέντο της.

Εν τω μεταξύ, ο Κώστας Μήτρογλου φέρεται να βρίσκεται στο «στόχαστρο» του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος σκοπεύει να δώσει 1,5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του διεθνούς επιθετικού. Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο υπάρχει η αίσθηση ότι ο 24χρονος παίκτης θα επιστρέψει στου Ρέντη, όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ο Ερνέστο Βαλβέρδε για το μέλλον του και το πλάνο της επόμενης σεζόν.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου