ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Δείχνει τα πλάνα του ο Μπόλονι

Δείχνει τα πλάνα του ο Μπόλονι 

31/3/2012

Δείχνει τα πλάνα του ο Μπόλονι  
Στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσουν οι σκέψεις του Λάζλο Μπόλονι ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.

Ο δυνατός αέρας που επικρατούσε χθες στη Μεσημβρία καθιστούσε αδύνατο να πραγματοποιηθεί κανονικά η προπόνηση και ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπόρεσε να δοκιμάσει πρόσωπα ή σχήματα για το προσεχές παιχνίδι.

Ο 59χρονος τεχνικός δεν κατάφερε να δείξει ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Τσιρίλο στην άμυνα και αν τη θέση θα πάρει ο Κατσικάς ή ο Μπαλάφας. Δεν δοκίμασε ο Ρουμάνος τον παρτενέρ του Λαζάρ στα αμυντικά χαφ και αν θα είναι πράγματι ο Τσουκαλάς, όπως φάνηκε σε κάποιες προχθεσινές ασκήσεις.

Από εκεί και πέρα -ίσως- σήμερα να φανεί και το δίδυμο της αριστερής πλευράς και αν θα είναι του Σταφυλίδη με τον Λίνο, ή αν θα αλλάξει με τον Λίνο στα μπακ και τον Γεωργιάδη μπροστά.

Όλα, όμως, δείχνουν ότι η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ θα αποτελέσουν: ο Χαλκιάς, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Σνάουτσνερ, Μπαλάφα, Τσιρίλο και Σταφυλίδη. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται ο Λάζαρ και ο Τσουκαλάς, έχοντας στα πλάγια τον Λίνο και τον Σαλπιγγίδη. Ο Γιάννου θα είναι πίσω από τον προωθημένο Αθανασιάδη.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου