ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Στο "ζντο" πήγε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Στο "ζντο" πήγε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Η ομάδα του Ολυμπιακού προπονήθηκε παρουσία του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο οποίος ύστερα από προτροπή του Μίλαν Τόμιτς, πήγε και έκανε "ζντο" μαζί με τους παίκτες. Δείτε το βίντεο.
Μπορεί ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος να μην έδωσε το "παρών στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει του τέταρτου και κρίσιμου αγώνα κόντρα στη Σιένα στο Φάληρο, αλλά ο αδερφός του Γιώργος βρέθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και παρακολούθησε από κοντά την προετοιμασία των παικτών του Ντούσαν Ίβκοβιτς.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος κατά την διάρκεια της προπόνησης και παρακολούθησε ολόκληρη την διάρκεια της, έχοντας δίπλα του τους στενούς του συνεργάτες, όπως τον Αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Σκινδήλια, αλλά και τον Γενικό Διευθυντή της ομάδας, Χρήστο Σταυρόπουλο.

Προς το τέλος της προπόνησης, ο Μίλαν Τόμιτς κάλεσε τον Γιώργο Αγγελόπουλο να έρθει στο κέντρο του παρκέ του ΣΕΦ, ώστε να κάνει το λεγόμενο "ζντο" μαζί με τους παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά και το προπονητικό-τιμ της ομάδας. Ο πρόεδρος πήγε μαζί τους και όλοι μαζί είπαν "Ο-λυ-μπι-α-κός!".

Με τον τρόπο αυτό ο Γ.Αγγελόπουλος έδειξε πως η διοίκηση βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα, ενώ με τον τρόπο τους εμψύχωσε τους παίκτες  ενόψει του κρίσιμου αγώνα.

Δείτε το βίντεο με το "ζντο" του προέδρου με τους παίκτες:


 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου