ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Champions League-αποτελεσματα-γκολ (video)

Champions League-αποτελεσματα-γκολ (video)
29/3/2012

Marseille – Bayern 0-2

Μεγάλο βήμα πρόκρισης στους ημιτελικούς του Champions League έκανε η Bayern στο Velodrome, καθώς επικράτησε της Marseille με 0-2 στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό της διοργάνωσης.
marseille-bayern-0-2Οι Βαυαροί έδειξαν εξαρχής την ανωτερότητά τους, και με εξαίρεση κάποια διαστήματα στα οποία η Marseille ισορροπούσε το παιχνίδι, δεν κινδύνευσαν. Αντιθέτως στο 44’ ο Gomez εκμεταλλεύτηκε ασίστ του Lahm και έκανε το 0-1, ενώ στο 69’, ο Robben συνεργάστηκε με τον Müller και έκανε το 0-2.
Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη στο Μόναχο.
Γκολ: Gomez 44’, Robben 69’
Οι συνθέσεις:
Marseille:
Andrade, Azpilicueta, N’Koulou, Morel, Fanni, Diarra (Cheyrou 71’), Mbia, Amalfitano (Brandão 68’), Rémy A.Ayew, Valbuena
Bayern: Neuer, Boateng, Lahm, Badstuber, Ribéry (Pranjic 78’), Robben, Alaba, Gustavo, Kroos (Tymoshchuk 63’), Müller (Schweinsteiger 70’), Gomez
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Marseille – Bayern 0-2

MARSEILLE 0-2 BAYERN highlights 1/4 CL 29.03.2012 από vik2003

Milan – Barcelona 0-0

Στο Camp Nou, την ερχόμενη Τρίτη, θα λύσουν τις διαφορές τους Milan και Barcelona, που έμειναν στο 0-0 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα της προημιτελικής φάσης του Champions League.
milan barcelona 0-0Με εξαίρεση μία κραυγαλέα ευκαιρία που έχασε ο Robinho στο 2ο λεπτό, όταν αστόχησε σε μοναδικό τετ α τετ, το πρώτο μέρος ανήκε ολοκληρωτικά στη Barcelona που απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες, ενώ στο 15’ δεν την δόθηκε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Sanchez από τον Abbiati.
Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο δεύτερο μέρος με τη Barcelona να χάνει σημαντικές ευκαιρίες και τη Milan να προσπαθεί με αντεπιθέσεις να γίνει απειλητική χωρίς αποτέλεσμα.
Οι συνθέσεις:

Milan: Abbiati, Mexès, Nesta (Mesbah 74′), Bonera, Antonini, Seedorf, Nocerino, Ambrosini, Boateng (Emanuelson 67′), Ibrahimović, Robinho (El Shaarawy 52’).
Barcelona: Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Xavi, Iniesta (Tello 65′), Mascherano, Keita, Busquets, Sánchez (Pedro 76′), Messi.
Δείτε το video με τα highlights του αγώνα Milan – Barcelona 0-0




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου