ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Οι… τελευταίες τους υπηρεσίες στον ΠΑΟ!

Οι… τελευταίες τους υπηρεσίες στον ΠΑΟ! 29/3/2012

Λίγο πριν φύγουν νύχτα από την διακυβέρνηση της χώρας, σκίζονται να προσφέρουν τις τελευταίες υπηρεσίες τους στο ναυάγιο του ΠΑΟ, οι «Γερουλανομπιτσαξίδες».
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ
Λίγες μέρες τους έχουν μείνει, άλλη ζημιά δεν προλαβαίνουν να κάνουν στο ποδόσφαιρο, αλλά ακόμα και τώρα κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν την ομάδα τους. H τετράδα Γερουλάνου – Μπιτσαξή – Νικητιάδη και Παπουτσή, έδωσε μεγάλο αγώνα για να σώσει τον Παναθηναϊκό και να κλέψει τον τίτλο από τον μακράν καλύτερο Ολυμπιακό,  αλλά έφαγε τα μούτρα της.
Ο αστείος πολιτικός Μπιτσαξής λοιπόν, σαν αυτόκλητος συνήγορος του ΠΑΟ θυμήθηκε μετά από τόσες μέρες ότι «το ντέρμπι θα έπρεπε να διακοπεί στο ημίχρονο», έκανε λόγο για «κουκουλοφόρους με αποστολή» και έριξε τις ευθύνες στην ΕΛ.ΑΣ.! Με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να προσφέρει τις τελευταίες υπηρεσίες του στην αγαπημένη του ομάδα, δίνοντάς της την ευκαιρία να τονώσει την υπερασπιστική της γραμμή όταν έρθει η ώρα της εκδίκασης της έφεσης.
Όμως ας μην νομίζουν αυτοί οι «κύριοι» ότι θα κλείσει έτσι εύκολα το θέμα, αφού το  βρώμικο παιχνίδι τους θα αποκαλυφθεί μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο, ακόμα και αν έχουν «τελειώσει» ήδη και οι τέσσερις από τις κυβερνητικές θέσεις, από τις οποίες μόνο κακό μπόρεσαν να κάνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου