ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ναι μεν, αλλά…

Ναι μεν, αλλά… 

30/3/2012

Ναι μεν, αλλά…
Η πρόθεση που εξέφρασε η πλευρά Βαρδινογιάννη στους παλαίμαχους να πάρει με υπογραφή τις μετοχές της ΓΗΠΕΛ και τις ευθύνες της φαίνεται πως δεν αρκεί για να δοθεί λύση στον Παναθηναϊκό. Σήμερα αναμένεται η τοποθέτηση του Ανδρέα Βγενόπουλου επί του θέματος, είτε δημοσίως με ανακοίνωση είτε με απευθείας επαφή με τους βετεράνους. Όλα δείχνουν, ωστόσο, πως ο «Mr MIG» δεν θεωρεί αρκετή αυτή την κίνηση του «Τζίγκερ», αφού τονίζει πως θα πρέπει ο μεγαλομέτοχος να επωμιστεί και τις ευθύνες που απορρέουν για την ΠΑΕ από τη ΓΗΠΕΛ, μιας και η τελευταία είναι θυγατρική του συλλόγου, ο οποίος είναι εγγυητής στις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί.

Έτσι είναι εξαιρετικά αμφίβολο ακόμη κι αν οι παλαίμαχοι αναλάβουν να διοικήσουν την ΠΑΕ, να βάλει ο Ανδρέας Βγενόπουλος τα 1,7 εκατ. ευρώ εγκαίρως για να αποφευχθεί η τιμωρία ευρωπαϊκού αποκλεισμού από την UEFA. Οι παλαίμαχοι θα συνεδριάσουν σήμερα το απόγευμα για να αποφασίσουν τι θα πράξουν και είναι βέβαιο πως δεν έχουν πρόθεση να σχηματίσουν ΔΣ αν δεν λάβουν διαβεβαιώσεις από μετόχους ή άλλους επενδυτές πως θα βάλουν χρήματα. Με τη χθεσινή πρόταση, η πλευρά Βαρδινογιάννη κρατά τυπικά τις μετοχές μέχρι τις 30/1/2013, αλλά μέσω πληρεξουσίου δίνει την ευκαιρία σε όσους βάλουν χρήματα να ασκήσουν διοίκηση, χωρίς ο ίδιος να απαλλάσσεται από τις ευθύνες που απορρέουν από το ποσοστό του.

Την ίδια ώρα, η «καμπάνα» από την UEFA μοιάζει αναπόφευκτη, καθώς οι ποδοσφαιριστές δεν πρόκειται να υπογράψουν διακανονισμό εφόσον δεν τους δοθούν επαρκείς εγγυήσεις από τους μετόχους, ενώ ακόμη κι αν υπάρξει… ανατροπή της τελευταίας στιγμής, θα πρέπει να δοθούν χρήματα στους υπόλοιπους πιστωτές της ΠΑΕ (παλαιότερους παίκτες και ομάδες στις οποίες οφείλονται χρήματα). Εφόσον τελικά επιβληθεί η τιμωρία, θα γίνει έφεση, αλλά είναι αμφίβολο αν θα έχει τύχη εφόσον δεν υπάρξει κάποια δραστική λύση σε οικονομικό επίπεδο.

Το πλάνο με Άρη

Στην ενδεκάδα που θα παρατάξει την Κυριακή στο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι με τον Άρη στο ΟΑΚΑ φαίνεται πως έχει καταλήξει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Με δεδομένες τις απουσίες των τιμωρημένων Σαριέγκι και Κατσουράνη, θέση στο βασικό σχήμα θα πάρουν Καντέ και Σιμάο (ο τελευταίος έχει προβάδισμα έναντι του Βιτόλο). Η πιθανότερη σύνθεση είναι: Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σιμάο, Ζέκα, Νίνης, Κουίνσι, Κλέιτον και Χριστοδουλόπουλος.

 www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου