ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Σπανούλης: "Περήφανος που είμαι στον Θρύλο!"

Σπανούλης: "Περήφανος που είμαι στον Θρύλο!"

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε πως είναι υπερήφανος τόσο που βρίσκεται στον Ολυμπιακό, όσο και σε αυτή την ομάδα και χαρακτήρισε την επιτυχία τεράστια, καθώς όποτε τόνισε: κανείς δεν μας πίστευε. Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του αρχηγού.
Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν πανευτυχής στα αποδυτήρια της ομάδας του Ολυμπιακού και δεν σταματούσε να δέχεται συγχαρητήρια για την πρόκριση της ομάδας στο Final-4 της Κωνσταντινούπολης. Κόντρα στη Σιένα στο 4ο ματς ήταν ο πρώτος σκόρερ των Πειραιωτών, μαζί με τον Κάιλ Χάινς, με 19 πόντους, και στις δηλώσεις του τόνισε πως είναι υπερήφανος που βρίσκεται στον Ολυμπιακό, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο για την συγκλονιστική παρουσία του στο ΣΕΦ.
Ο Βασίλης Σπανούλης αρχικά σχολίασε: "Πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία για τον σύλλογο. Ξεκινήσαμε την προσπάθεια ξαναχτίζοντας την ομάδα από την αρχή, με ένα κράμα νέων και έμπειρων παικτών μαζί. Στην αρχή οι περισσότεροι δεν πίστευαν σε εμάς, ενώ υπήρξαν και κάποιοι που θεώρησαν πως δεν έχουμε τις προδιαγραφές να φτάσουμε ούτε καν στο TOP-16. Τόσους μήνες μετά, ύστερα από σκληρή δουλειά, πολλές καλές και άσχημες βραδιές, πολλές χαρές και πολλές στεναχώριες, καταφέραμε αυτή την στιγμή να βρισκόμαστε στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Ένα τεράστιο επίτευγμα για την φετινή ομάδα του Ολυμπιακού, αναλογουμένων των καταστάσεων και το πως ξεκίνησε η ομάδα.

Από την πλευρά μου θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους απαρτίζουν την φετινή ομάδα του Ολυμπιακού.

Από την οικογένεια των κ.΄Αγγελόπουλων, που μας στηρίζει καθημερινά, τους προπονητές μου, αλλά και όλο το σταφ που δουλεύει για την ομάδα. Τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές, τους γιατρούς, τους πάντες, που δουλεύουν για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, διότι και αυτοί αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο. Μπορεί να είναι πίσω από τα φώτα, αλλά ανήκουν και αυτοί στην ομάδα και έχουν ένα μεγάλο μερίδιο από αυτή την επιτυχία και αυτοί. Σε όλα τα παιδιά συγχαρητήρια. Έχουν καταβάλει τρομερή προσπάθεια, δουλεύουν καθημερινά, και όπως είπα από την αρχή, έχουμε φτάσει να βελτιωθούμε τόσο πολύ, ώστε αυτή τη στιγμή να βρισκόμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Για το αν θα θελήσει να κάνει τον δάσκαλο στους συμπαίκτες του ενόψει Final-4, απάντησε: "Αυτό προσπαθώ να το κάνω από το ξεκίνημα της σεζόν. Ευτυχώς για εμένα, αλλά και για όλο τον σύλλογο, τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλά, υπάρχει άψογη συνεργασία και πολύ καλή ατμόσφαιρα. Ο καθένας χαίρεται με την χαρά του άλλου και λυπάται με την λύπη του άλλου και είμαστε πραγματικά μία οικογένεια".

Για τους κ. Αγγελόπουλους, τόνισε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κ. Αγγελόπουλους εκ μέρος της ομάδας θερμά, διότι όπως μας είπε και ο κόουτς στα αποδυτήρια, σε πολύ δύσκολους καιρούς, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για όλο τον κόσμο, κρατάνε αυτή την ομάδα ψηλά. Τους ευχαριστούμε και είναι τεράστια η εκτίμηση μας προς την οικογένεια και όλοι μαζί θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή".

Για τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού, δήλωσε: "Ο κόσμος ήταν πραγματικά συγκλονιστικός. Πραγματικά σου δίνει τεράστια ώθηση και μας έδωσε τεράστια ώθηση. Είμαι χαρούμενος που τον φέραμε κοντά μας. Όλοι ξέρουμε την τεράστια μάζα των φιλάθλων του Ολυμπιακού και το πόσο πολύ αγαπούν την ομάδα και είμαι σίγουρος πως από εδώ και πέρα, όχι μόνο φέτος, αλλά και για τα επόμενα χρόνια, ο κόσμος θα είναι δίπλα μας και μαζί θα χαρούμε πολλές επιτυχίες.

Για το αν ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το τρόπαιο στο Final-4, είπε: "Δεν χρειάζεται να πάμε τόσο μακριά. Ξέρω πως αυτό το πράγμα υπάρχει εδώ στον Ολυμπιακό. Μόλις κάνουμε κάτι καλό υπάρχει υπέρμετρος ενθουσιασμός και μόλις και ύστερα πέφτουμε απότομα. Πρέπει να υπάρχει μία ισορροπία συναισθημάτων. Δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα. Πρέπει να πατάμε τα πόδια μας στη γη και πρέπει να δουλεύουμε σκληρά. Προκριθήκαμε στο Final-4, αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.

Αν σημαίνει κάτι ιδιαίτερα για εκείνον η φετινή πρόκριση στο Final-4: "Όχι για εμένα προσωπικά, αλλά για όλη την ομάδα σημαίνουν πολλά πράγματα αυτή η πρόκριση στο Final-4. Καταρχήν μας δίνει κουράγιο και δύναμη για τη συνέχεια. Όταν αγωνίζεσαι σκληρά και παλεύεις, αυτό είναι μία ανταμοιβή των κόπων σου. Είμαι περήφανος που είμαι μέρος αυτής της ομάδας του Ολυμπιακού. Για ακόμη μία φορά να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε στο ΣΕΦ γιατί ήταν συγκλονιστικός. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να πάμε με το καλό στην Πόλη".

Για το αν θα ήθελε και δεύτερη ελληνική ομάδα στο Final-4, ξεκαθάρισε: "Μου αρέσει να μιλάω μόνο για την δική μου ομάδα. Δεν θέλω να μιλάω για άλλα πράγματα. Ξανά συγχαρητήρια σε όλους που πήγαμε στο Final-4"

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Σπανούλη για την πρόκριση στο Final-4:


 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου