ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Μπαρτζώκας: "Δεν κάναμε όσα έπρεπε"

Μπαρτζώκας: "Δεν κάναμε όσα έπρεπε"

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πώς το ποσοστό της ομάδας στα δίποντα ήταν πολύ φτωχό, με το αποτέλεσμα να είναι φυσιολογικό. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε για την ήττα της ομάδας του από τη Μπαρτσελόνα (76-68) και στάθηκε στην μέτρια εικόνα των ερυθρολεύκων, αλλά και στο χαμηλό ποσοστό στα δίποντα.

"Σήμερα δεν παίξαμε τόσο καλά όσο θέλαμε. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα για να κερδίσουμε. Κάποιες αποφάσεις μας ήταν πολύ κακές, το ποσοστό μας στο δίποντο ήταν πολύ φτωχό και το αποτέλεσμα ήταν φυσιολογικό", ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Δεν κάναμε αυτό που έπρεπε σ’ αυτά που μας έδινε η άμυνα της Μπαρτσελόνα. Το "Top-16" είναι πολύ δύσκολο, ειδικά ο όμιλος μας, με πολλά δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει όμως να το ξεχάσουμε, να αναλύσουμε τα λάθη μας και να προχωρήσουμε. Δεν μπορούμε να κοιτάζουμε πίσω. Η άμυνα της Μπαρτσελόνα με τον Σάδα πάνω στον Σπανούλη ήταν πολύ καλή, έχουν όμως κάποιες αδυναμίες που έπρεπε να εκμεταλλευτούμε και δεν πήραμε καλές αποφάσεις στις αδυναμίες αυτές".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου