ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Tετοιοι Βετερανοι δεν υπαρχουν πουθενα στον κοσμο...

Tετοιοι Βετερανοι δεν υπαρχουν πουθενα στον κοσμο...

10/01/2013

Επειδη η δικη μου σχεση με τους Βετερανους του Ολυμπιακου ειναι ιδιαιτερη οχι μονο για την αγαπη και τον θαυμασμο στο προσωπο τους και σε αυτο που αντιπροσωπευουν, την ενδοξη  Θρυλικη Ιστορια, αλλα και της δικης μου προσωπικης -φιλικης σχεσης με τον Γραμματεα του Συνδεσμου Βετερανων Ολυμπιακου τον Αντωνη Γλυκα, εχω να πω το εξης...ΤΕΤΟΙΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ...ετσι ακριβως... οχι μονο για το εργο τους της διαφυλαξης και προβολης  της ερυθρολευκης ιστοριας αλλα και για το μεγαλο και πλουσιο φιλανθρωπικο τους εργο..το οποιο ομω δεν σταματα εδω,συνεχιζεται με τον ιδο ρυθμο προσφεροντας στον συνανθρωπο ανεξαρτητου οπαδικης φανελας, Φυλης η Θρησκειας...

Ειμαστε υπερηφανοι που Βετερανοι του Ολυμπιακου ειναι ανταξιοι της φανελας που αντιπροσωπευουν,γιατι οι Βετερανοι δεν αντιπροσωπευουν απλα τον Ολυμπιακο αλλα αντιπροσωπευουν και μας ολους μεγαλους και μικρους στην ηλικια και μας  κανουν υπερηφανους με το εργο τους μεταδιδοντας το Φιλανθρωπικο μεγαλειο του Θρυλου παγκοσμιως...

Συγχαρητηρια στους Βετερανους μας... 

Πολλές οι δράσεις των Βετεράνων για τη νέα χρονιά

Πολλές οι δράσεις των Βετεράνων για τη νέα χρονιά...

Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού έχουν εξαιρετικές δράσεις μέσα στο 2013, προκειμένου να συνεχίσουν με αμείωτη ένταση την προσφορά τους στο συνάνθρωπο.
Δε χωρά αμφιβολία ότι ο σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού είναι από τους πλέον δραστήριους ανά τον κόσμο. Με συνεχείς διοργανώσεις αγώνων έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση των κοινωνιών στις οποίες έχει παραβρεθεί, με μοναδικό στόχο πάντοτε την προσφορά στο συνάνθρωπο και την καλλιέργεια πανανθρώπινων μηνυμάτων αλληλεγγύης.
Και στο 2013, ο σύνδεσμος ετοιμάζει πάνω από 25 ματς σε διάφορες πόλεις της χώρας Συγκεκριμένα, ετοιμάζονται να επισκεφθούν με τη όπως την Κάλυμνο, τη Μήλο, το Γύθειο,το Βόλο, το Γαλαξίδι, τη Θήβα (11/3), τη Βοιωτία (25 Μαρτίου) τη Λάρισα και βέβαια τους αγώνες στο Λεκανοπέδιο της Αττικής.
Ένα πρόγραμμα αγώνων ιδιαίτερα πλούσιο, γεγονός που αναδεικνύει την ευαισθησία της Ολυμπιακή οικογένειας και την καλή οργάνωση του συνδέσμου των Βετεράνων του συνδυάζουν το θέαμα με την κοινωνική προσφορά!

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου