ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ίωση ο Τζεμπούρ, στο δίτερμα ο Αβραάμ

Ίωση ο Τζεμπούρ, στο δίτερμα ο Αβραάμ

09/01/2013
 Δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης ο Τζεμπούρ, στο δίτερμα συμμετείχε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Ίωση ο Τζεμπούρ, στο δίτερμα ο Αβραάμ
Χωρίς τον Ράφικ Τζεμπούρ που ταλαιπωρείται από ίωση, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Τετάρτης για τον Ολυμπιακό. Ο Αλγερινός επιθετικός έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο για να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του όπως συνέβη και με τον Ανδρέα Τάτο.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης, ο Πορτογάλος έβαλε τους παίκτες του να παίξουν δίτερμα σε μεγάλο χώρο στο οποίο συμμετείχε και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Αυτό δείχνει ότι ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» ανεβαίνει καθημερινά και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να πάρει χρόνο συμμετοχής σε επίσημο ματς.

Από εκεί και πέρα, ο Σιόβας συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα όπως έκαναν και οι τραυματίες Ιμπαγάσα, Αμπντούν ενώ ο Νταβίντ Φουστέρ έκανε το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί μετά τον τραυματισμό του.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ χώρισε τους «ερυθρόλευκους» σε δύο γκρουπ και δούλεψε πάνω στα τελειώματα των φάσεων ενώ οι αμυντικογενείς παίκτες, ακολούθησαν πρόγραμμα για την βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου