ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Έτοιμες για την πρεμιέρα του 2ου γύρου με τον Ηρακλή

Έτοιμες για την πρεμιέρα του 2ου γύρου με τον Ηρακλή

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της γυναικείες ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού για τον εκτός έδρας αγώνα (9/1, 16:30) με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στην πρεμιέρα του 2ου γύρου της Α1.
Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (8/1) στο κλειστό του Ρέντη έκλεισε ο κύκλος της προετοιμασίας των ερυθρολεύκων για την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος βόλεϊ Α1 γυναικών που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (9/1, 16:30) απέναντι στον Ηρακλή στο Κατσάνειο της Θεσσαλονίκης.
"Όπως σε κάθε παιχνίδι στόχος μας είναι μόνο η νίκη και θέλουμε να μπούμε, αγωνιστικά, στον νέο χρόνο με το δεξί", τόνισε στο "www.olympiacos.org" ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τέλης Σωτήρχος και πρόσθεσε: "Ο αγώνας με τον Ηρακλή εγκυμονεί πολλούς κινδύνους αφού προερχόμαστε από μία περίοδο χωρίς επίσημους αγώνες. Δουλέψαμε πάντως σκληρά στις προπονήσεις και η ομάδα είναι έτοιμη για τον εξαιρετικά δύσκολο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος".

Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι εξής βολεϊμπολίστριες: Χριστοδούλου, Τέζα, Λούκοβιτς, Κοσμά, Κωνσταντίνου, Τένεβα, Καβαθά, Γιακουμή, Τράτς, Μπίλια και Κονόμη.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου