ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Δηλωσεις Πάουελ και Τόμιτς

 Δηλωσεις Πάουελ και Τόμιτς

 10/01/2013



Πάουελ: "Σωστή και ομαδική δουλειά σε άμυνα και επίθεση"

Ο Τζος Πάουελ αισθάνεται ολοένα και καλύτερα έπειτα από τον τραυματισμό του στο γόνατο, ενώ αναφέρθηκε και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα.
Κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για τη Βαρκελώνη, ο Τζος Πάουελ αναφέρθηκε στο σημαντικό ματς με την Μπαρτσελόνα, το βράδυ της Παρασκευής (11/1, 21:45).
"Είμαι ενθουσιασμένος που μας περιμένει ένα μεγάλο παιχνίδι όπως αυτό με την Μπαρτσελόνα και είμαστε έτοιμοι για μία μεγάλη μάχη. Πρέπει να κάνουμε σωστή και ομαδική δουλειά σε άμυνα και επίθεση. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή στην επίθεσή μας και να ακολουθήσουμε το πλάνο του κόουτς ώστε να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού.

Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι στην Ευρωλίγκα και κανένα βράδυ δεν είναι εύκολο. Η κατάσταση με το γόνατό μου γίνεται όλο και καλύτερη, κάνω θεραπείες και κάθε μέρα που περνάει αισθάνομαι και καλύτερα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός παίκτης του Ολυμπιακού.

Τόμιτς: "Να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στη Βαρκελώνη"

Ο Άντε Τόμιτς εξέφρασε την αισιοδοξία του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Κροάτης σέντερ υποστήριξε πως η Μπαρτσελόνα πρέπει να κερδίσει όλους τους εντός έδρας αγώνες της στο Top-16 της Ευρωλίγκας.
Ο Άντε Τόμιτς είναι αισιόδοξος για το ματς με τον Ολυμπιακό και το δήλωσε ανοιχτά ενόψει του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την πειραϊκή ομάδα το βράδυ της Παρασκευής (11/1, 21:45).
"Είμαστε ικανοί να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο στην έδρα μας και πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στη Βαρκελώνη.

Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό που θέλω και προέχει είναι να νικά η ομάδα. Δεν έχουν τόση σημασία οι δικοί μου αριθμοί", τόνισε ο Κροάτης σέντερ της Μπαρτσελόνα.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου