ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Ντε Βινσέντι για τρια χρονια

Ντε Βινσέντι για τρια χρονια

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον Ντε Βινσέντι για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ από το προσεχές καλοκαίρι, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Αργεντινή.
Στο μεγάλο λιμάνι κρατούσαν χαμηλούς τόνους στην υπόθεση του Τόμας Ντε Βινσέντι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έπαψε να ενδιαφέρει την πειραϊκή ομάδα.
Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες διέψευσαν πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε με τον Αργεντινό και με το μάνατζέρ του την Κυριακή το βράδυ (σ.σ. βρέθηκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"), αλλά φαίνεται πως ο ποδοσφαιριστής πλησιάζει στο Λιμάνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πατρίδα του Ντε Βινσέντι, ο παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα συμφώνησε σε όλα με τον Ολυμπιακό και θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 24άχρονος (9/2/1989) μεσοεπιθετικός θα ανήκει στην ομάδα του Πειραιά, αλλά δεν θα βρεθεί άμεσα στου Ρέντη, αφού μέχρι το τέλος της σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Για τον παίκτη είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον και ο Παναθηναϊκός, αλλά ο Ολυμπιακός αποκτά όποιον ποδοσφαιριστή επιθυμεί να έχει στην ομάδα του!

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου