ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Ψάχνονται για μεταγραφή στον Ολυμπιακό

Ψάχνονται για μεταγραφή στον Ολυμπιακό

10/01/2013
 Μεταγραφικού ενδιαφέροντος ταξίδια έκαναν στο εξωτερικό ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς και ο Χουάνχο Λορένθο.

Ψάχνονται για μεταγραφή στον Ολυμπιακό
Δύσκολα θα υπάρξει άλλη προσθήκη (πλην εκείνης του Πίνο) στον Ολυμπιακό το χειμώνα. Επειδή όμως… των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, στο λιμάνι ήδη κάνουν εκτενή έρευνας αγοράς εν όψει του καλοκαιριού.

Πέραν του Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μετά το σημερινό ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Φωστήρα για το Κύπελλο και θα οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του στον Πειραιά εν όψει καλοκαιριού, οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάζουν κι άλλου.

Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς και ο Χουάνχο Λορένθο συνεχίζουν τις μεταγραφικές τους αναζητήσεις κι ετοιμάζουν εκθέσεις και εισηγήσεις. Ο τεχνικός διευθυντής και ο τεχνικός σύμβουλος σκάουτινγκ αναχώρησαν για το εξωτερικό, δίχως ασφαλώς να γίνει… βούκινο που πήγαν και για ποιο σκοπό. Άλλωστε είναι δεδομένο πως για το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός έχει τα μάτια του ανοιχτά κυρίως για έναν αμυντικό χαφ κι έναν επιτελικό μέσο.

Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς φέρεται να πήγε στις Βρυξέλλες για τον εορτασμό 113 ετών από την ίδρυση της Λάτσιο, ενώ χθες αναμενόταν να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Σαραγόσα με τη Λεβάντε (2-0) για το Κύπελλο. Όσο για τον Χουάνχο Λορένθο, κυκλοφόρησαν δύο σενάρια σχετικά με τον προορισμό του. Το πρώτο ανέφερε πως πήγε στην Πορτογαλία για να δει αγώνες του εγχώριου Λιγκ Καπ, ενώ το δεύτερο πως ήταν στην Κύπρο για το ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ (0-2) για τον πορτογαλικής καταγωγής αλλά διεθνή με την Κύπρο Ντόσα Τζούνιορ (στόπερ 26 ετών) κι όχι μόνο.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου