ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Στη Λειβαδιά με τον Αμπντούν!

Στη Λειβαδιά με τον Αμπντούν!

11/01/2013

Στη Λειβαδιά με τον Αμπντούν!
Ο Αλγερινός επιστρέφει στην αποστολή του Ολυμπιακού, στην οποία συμπεριλήφθηκε και ο νεαρός τερματοφύλακας, Γιαννιώτης. Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση, πριν αναχωρήσουν για τη Λιβαδειά, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Στη μία ώρα περίπου που προπονήθηκαν, οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν όλο το «βάρος» στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα κόντρα στην ομάδα της Βοιωτίας.
Αρχικά έκαναν στημένες φάσεις, δουλεύοντας στη σωστή αντίδραση και αντιμετώπιση των κινδύνων από τον αντίπαλο, αλλά και στις σωστές τοποθετήσεις και κινήσεις για να σκοράρουν (οι επιτιθέμενοι). Εν συνεχεία έκαναν και «διπλό», σε χώρο ίσο με το μισό γήπεδο, γεγονός που δυσκόλευε την ανάπτυξη.
Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ανακοίνωσε την αποστολή για τη Λιβαδειά, την οποία απαρτίζουν οι:
Μέγιερι, Γιαννιώτης, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ, Πίνο.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου