ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Με Σερμαντίνι στη Βαρκελώνη

Με Σερμαντίνι στη Βαρκελώνη

Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι ετοιμάζεται για το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Με 13 παίκτες στη Βαρκελώνη οι Πρωταθλητές Ευρώπης.
Με 13 παίκτες θα ταξιδέψει, την Πέμπτη (10/1), η αποστολή του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη για το ματς με την Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Top-16 της Ευρωλίγκας.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Τζος Πάουελ, ο οποίος ήταν ο μοναδικός αμφίβολος, να βγάζει χωρίς κανένα πρόβλημα ολόκληρο το πρόγραμμα της Τετάρτης (9/1), και να τίθεται στη διάθεσή του για την αναμέτρηση στο "Παλάου Μπλαουγκράνα", το βράδυ της Παρασκευής (11/1).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει γεμάτο οπλοστάσιο, καθώς υπολογίζεται κανονικά και ο Γκιόργκι Σερμαντίνι, ο οποίος ετοιμάζεται για το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη.

Έτσι, στην αποστολή θα βρίσκονται 13 παίκτες και ο κόουτς θα αποφασίσει λίγο πριν από το ματς ποιος παίκτης θα "κοπεί" για να συμπληρωθεί η τελική 12άδα. Στην Αθήνα θα παραμείνουν οι Δημήτρης Κατσίβελης και Γιώργος Γεωργάκης.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου