ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Βρίσκει ρυθμό ο Άντιτς

Βρίσκει ρυθμό ο Άντιτς

Ο Άντιτς έχει ανεβάσει την απόδοση του, καθώς πλέον έχει ηρεμήσει και έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του. Παίζει καλύτερα και έχει βελτιώσει τα ποσοστά ευστοχίας του.
Είναι γεγονός πως στο ξεκίνημα της σεζόν ο Πέρο Άντιτς δεν είχε την απαιτούμενη απόδοση στο παιχνίδι του. Στην επίθεση ήταν ιδιαίτερα άστοχος, κυρίως από την περιφέρεια, ενώ και στην άμυνα παρουσίαζε κάποιες αδυναμίες.
Σε πρόσφατες δηλώσεις του, κάνοντας και την αυτοκριτική του, τόνισε πως το προηγούμενα διάστημα έζησε μία δύσκολη περίοδο, καθώς ήταν μόνος του στην Αθήνα, λόγω ότι η γυναίκα του μαζί με τον γιο του ήταν στα Σκόπια για να γεννήσει το δεύτερο παιδί τους. Γεγονός το οποίο τον είχε επηρεάσει ψυχολογικά και αγωνιστικά.

Αφού η γυναίκα του γέννησε και όλα πήγαν καλά, επιστρέφοντας η οικογένεια του στην Αθήνα, ο Πέρο Άντιτς πλέον αισθάνεται και πάλι μία χαρά, λειτουργώντας καλύτερα τόσο στις προπονήσεις της ομάδας, όσο και στους αγώνες του Ολυμπιακού.

Αρχίζει και βρίσκει ρυθμό στο παιχνίδι του και αυτό φαίνεται περίτρανα και στις τελευταίες του εμφανίσεις, καθώς έχει ανεβάσει την απόδοση του.

Ο 30χρονος πάουερ-φόργουορντ παίζει μπάσκετ με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τις δυνατότητες του και έχει ανεβάσει τα ποσοστά ευστοχίας του. Σουτάρει καλύτερα από την περιφέρεια, είναι περισσότερο αποτελεσματικός στην επίθεση, ενώ βγάζει μεγαλύτερη ενέργεια και στην άμυνα, βοηθώντας αρκετά και στο κομμάτι των ριμπάουντ. Αν συνεχίσει έτσι ο Ολυμπιακός θα έχει ένα "καυτό" δίδυμο στην θέση "4", με τους Γιώργο Πρίντεζη και Πέρο Άντιτς.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου