ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Στο νοσοκομείο ο Κάρολ, προπονήθηκε κανονικά ο Αμπντούν

Στο νοσοκομείο ο Κάρολ, προπονήθηκε κανονικά ο Αμπντούν

Ο Ρόι Κάρολ εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω πόνων στο στομάχι, ενώ ο Τζαμέλ Αμπντούν προπονήθηκε κανονικά, για πρώτη φορά μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του. Χάνει, πιθανότατα, τον Λεβαδειακό ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, το προσεχές Σάββατο (12/1, 19:30), με δύο ξαφνικά προβλήματα.
Ο Ρόι Κάρολ εισήχθη το πρωί της Πέμπτης (10/1) στο νοσοκομείο με οξύ κοιλιακό άλγος και του χορηγήθηκε θεραπεία. Ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς, την οποία και αναμένεται να μην προλάβει. Έτσι, ο Μπάλας Μέγκιερι ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στη φετινή Super League.

Παράλληλα, με ένα χτύπημα στη δεξιά ποδοκνημική αποχώρησε από την προπόνηση ο Ντρίσα Ντιακιτέ και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Το μοναδικό ευχάριστο μαντάτο της προπόνησης προήλθε από τον Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος γυμνάστηκε κανονικά με την ομάδα έπειτα τον πρόσφατο τραυματισμό που τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης και Κόπα Άφρικα.

Ο Νταβίντ Φουστέρ έκανε θεραπεία. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αριέλ Ιμπαγάσα (έκανε και θεραπεία), Χαράλαμπος Λυκογιάννης και Δημήτρης Σιόβας. Ο Ανδρέας Τάτος και ο Ράφικ Τζεμπούρ ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπώρησε και προπονήθηκαν δίχως προβλήματα.

Το βάρος σε τακτική και στημένα

Οι ερυθρόλευκοι έριξαν όλο το βάρος στην τακτική. Αμέσως μετά το ζέσταμα και τις ασκήσεις ενδυνάμωσης που έκαναν στο γήπεδο, έπαιξαν δίτερμα, σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου.

Οι ομάδες άλλαξαν κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού, ενώ ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και οι συνεργάτες του έδιναν διαρκώς οδηγίες για τον τρόπο παιχνιδιού, το πρεσάρισμα, την ανάπτυξη και τις τελικές προσπάθειες.

Αμέσως μετά, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δούλεψαν επάνω στις στημένες φάσεις, στη μία εστία και με τους τερματοφύλακες να εναλλάσσονται. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδινε οδηγίες για την αμυντική, αλλά και επιθετική λειτουργία σε εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ και με αυτό τον τρόπο ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα.

Την Παρασκευή (11/1), οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα γυμναστούν, το πρωί, στις 10:30.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου